Brad Mondo (hiusmuotoilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Brad Mondo on amerikkalainen stylisti ja muotisuunnittelija. Hän mainostettiin tähteeksi työstään hiusten parissa useille eri julkkisasiakkaille. Lisäksi hän on myös tunnustettu malli, joka on esiintynyt erilaisissa kuvauksissa ja mainoksissa. Brad Mondo kertoo, kuinka isänsä salongissa työskentely johti hänestä yhdeksi YouTuben suosituimmista kampaajista. Hän on yksi näkyvimmistä kampaajista YouTubessa, jossa hänellä on yli 5,8 miljoonaa tilaajaa. Hän lanseerasi myös hiustenhoitobrändin, XMONDO Hair, vuonna 2019. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Brad Mondon Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Brad Mondo Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Brad Mondo? Hän seisoo 6 jalkaa 0 tuuman korkeudella tai muuten 1,83 metrin tai 183 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Brad Mondon ikä

Kuinka vanha on Brad Mondo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. lokakuuta 1994. Tällä hetkellä hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Franklinissa, MA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Brad MondoWiki/Bio
Oikea nimiBrad Mondo
NimimerkkiBrad
Kuuluisa AsKampaaja, Stylisti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä28. lokakuuta 1994
SyntymäpaikkaFranklin, MA
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 0 tuumaa)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 44-33-39 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Brad Mondon tyttöystävä

Kuka on Brad Mondon tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Brad Mondon ura

Hän on yksi YouTuben tunnetuimmista kampaajista. Kanavansa alla hän jakaa kampausvinkkejä, tuotearvosteluja ja reaktioita ihmisille, jotka värjäävät ja leikkaavat hiuksiaan kotona. Hän on myös vuonna 2019 lanseeratun XMONDO Hairin perustaja. Lisäksi hänen isänsä oli kampaaja, joten sieltä se kaikki tuli. Hän varttui salongissa, jonka hänen isänsä omisti, ja hän leikki mallinukkejen kanssa koko päivän joka päivä. Sitä hän tekee edelleen tähän päivään asti, joten se on erittäin hauskaa. Hän kävi läpi myös vanhoja 90-luvun kampauskirjoja.

Brad Mondon nettoarvo

Mikä on Brad Mondon nettovarallisuus? Kampaajan ura on hänen ensisijainen tulonlähde. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Brad Mondosta

  1. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  2. Hän oli hyvin kapinallinen teini.
  3. Mondon vinkki hyville hiuksille: Hyvä shampoo on erittäin tärkeä - jotain, joka sopii hiustyyppiisi. Toinen hieno asia hiusten työkalupakkissa on öljy, koska useimmilla ihmisillä on kuivat latvat. Myös loistava lämpösuoja, jos olet muotoilussa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Annamarie Tendler (meikkitaiteilija) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found