Genea Charpentier (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Genea Charpentier on yhdysvaltalainen televisionäyttelijä. Hän mainostettiin tähteydelle herättäessään henkiin Jennifer Smithin hahmot elokuvissa The Man in the High Castle ja Laura Campbellin elokuvissa When Calls the Heart ja Deck the Halls (2011). Tämän lisäksi hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Genea Charpentierin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Genea Charpentier Ikä

Kuinka vanha on Genea Charpentier? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. lokakuuta 2003. Hän on 17-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Kanadassa.

Genea Charpentier korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Genea Charpentier on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 62 kg tai 130 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Genea Charpentierin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Lulu Lambros (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Genea Charpentier Wiki

Genea CharpentierWiki/Bio
Oikea nimiGenea Charpentier
NimimerkkiGenea
Kuuluisa AsTelevisionäyttelijä
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä8. lokakuuta 2003
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 62 kg (130 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Genea Charpentier -poikaystävä

Kuka on Genea Charpentierin poikaystävä? Kuuma ja upea Genea Charpentier ei ole romanttisesti sidoksissa kenenkään kanssa näinä hetkinä ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Ana de Armas (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Aviomies, Ura, Faktat

Genea Charpentier Net Worth

Kuinka paljon Genea Charpentierin nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänet tunnetaan teoksista The Man in the High Castle (2015), When Calls the Heart (2014) ja Deck the Halls (2011). Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Genea Charpentier -perhe

Genea Charpentierin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen vanhempi sisarensa Megan on myös näyttelijä, joka tunnetaan esiintymisistä elokuvissa, kuten Mama ja Resident Evil: Retribution. Hänellä on myös toinen sisko, Madison. Koulutukseltaan hän on ylioppilas.

Genea Charpentier -faktoja

  1. Genea Charpentier esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 2009 Defying Gravity -jaksossa.
  2. Hän näyttelee Isabel Beckmania sekä vuoden 2013 elokuvassa Dangerous Intuition että vuoden 2014 elokuvassa Run for Your Life.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Vanessa Hudgens (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit