Finn Wolfhard (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, perhe: 10 faktaa hänestä

Kuka on Finn Wolfhard? Hän on kanadalainen näyttelijä, muusikko, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hän sai ensimmäisen läpimurtonsa esittämällä Mike Wheelerin Netflix-sarjassa Stranger Things. Hänet oli aiemmin nähty vierailemassa Supernatural- ja The 100 -sarjoissa. Sitten hänet valittiin vuoden 2017 kauhuelokuvan uusintaversioon It. Viritä biografia ja tiedä lisää Finn Wolfhardin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Finn Wolfhard Pituus & Paino

Kuinka pitkä on Finn Wolfhard? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Finn WolfhardWiki/Bio
Oikea nimiFinn Wolfhard
Nimimerkkisuomalainen
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. joulukuuta 2002
SyntymäpaikkaVancouver, Kanada
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 33-28-35 tuumaa
Hauislihaksen koko14,3 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 10 miljoonaa dollaria (USD)

Finn Wolfhard Age, Bio & Family

Kuinka vanha on Finn Wolfhard? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. joulukuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Vancouverissa, Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on ranskaa, saksaa ja juutalaista syntyperää. Hänen isänsä Eric Wolfhard on aboriginaalien maavaatimusten tutkija. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli, näyttelijä Nick Wolfhard. Koulutukseltaan hän käy katolisessa koulussa.

Suomalainen Wolfhard tyttöystävä

Kuka on Finn Wolfhardin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Finn Wolfhardin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Finn Wolfhardin nettovarallisuus? Hän on voittanut Screen Actors Guild -palkinnon draamasarjan yhtyeen erinomaisesta suorituksesta kolmesta ehdokkuudesta. Hänen elokuvaroolejaan ovat muun muassa Richie Tozier elokuvasovituksessa Stephen Kingin kauhuromaanista It (2017) ja sen jatko-osasta It: Chapter Two (2019), Boris Pavlivosky draamaelokuvassa The Goldfinch (2019), Pugsley Addamsin ääni elokuvassa The Addams. Perhe (2019) ja Trevor tulevassa yliluonnollisessa elokuvassa Ghostbusters: Afterlife (2021). Wolfhard tekee ohjausdebyyttinsä komedialyhytelokuvalla Night Shifts (2020). Muusikkona hän oli rock-yhtye Calpurnian vokalisti ja kitaristi, ja on tällä hetkellä The Aubreysin jäsen. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 10 miljoonaa dollaria (USD).

10 faktaa Finn Wolfhardista

  1. Hän sai ensimmäisen näyttelijätyönsä Craigslistista.
  2. Hän aloitti Mike Wheelerin esittämisen Netflix-sarjassa Stranger Things vuonna 2016.
  3. Maaliskuussa 2021 Wolfhard näyttelee Carrie Coonin kanssa Jason Reitmanin elokuvassa Ghostbusters: Afterlife.
  4. 17-vuotiaana Wolfhard debytoi ohjaajana elokuussa 2020 komedialyhytelokuvalla Night Shifts.
  5. Hän on ollut mukana useissa edunvalvontatyössä.
  6. Hänet valittiin myös vuoden 2020 Forbes 30 alle 30 -luokkaan Hollywoodin ja viihteen alalla.
  7. Tällä hetkellä hän näyttelee myös Netflixin animaatiosarjassa Carmen Sandiegoa "Playerina".
  8. Hän teki näyttelijä- ja televisiodebyyttinsä Zoranina The 100 -elokuvassa, jota seurasi rooli Jordie Pinskynä elokuvassa Supernatural.
  9. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Lue myös: Jack Dylan Grazer (TV-näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found