Honey Boo Boo (Reality Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Vanhemmat, Faktat

Kuka on Honey Boo Boo? Hän on amerikkalainen tosi-tv-tähti, joka nousi kuuluisuuteen, kun hän näytteli TLC:n Here Comes Honey Boo Boo -elokuvan tähtiä. Hänen esityksensä pilottijakso keräsi 2,2 miljoonaa katsojaa vuonna 2012. Vuonna 2018 hän kilpailee Tanssii tähtien kanssa: Juniorit -sarjan avauskaudella. Hänen oikea nimensä on Alana Thompson. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Honey Boo Boon Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta, vanhemmista ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Honey Boo Boo Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Honey Boo Boo? Hän seisoo 4 jalkaa 4 korkeana tai 1,37 metrin tai 137 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 85 kg tai 189 paunaa. Hänellä on vaaleat hiukset ja pähkinänruskeat silmät.

Honey Boo Boo Age

Kuinka vanha on Honey Boo Boo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. elokuuta 2005. Tällä hetkellä hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt.

Honey Boo BooWiki/Bio
Oikea nimiHoney Boo Boo
NimimerkkiHunaja
Kuuluisa AsTosi-tähti
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä28. elokuuta 2005
SyntymäpaikkaMcintyre, GA
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 4 jalkaa 4 tuumaa (1,37 m)
Painonoin 85 kg (189 lbs)
Kehon mitatnoin 39-32-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero4,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Honey Boo Boo Vanhemmat

Hänen isänsä nimi on Mike Thompson ja äidin nimi on June Shannon. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on nuorin neljästä tytöstä. Hänen sisaruksensa ovat Anna, Lauryn ja Jessica. Hänen äitiään on arvosteltu siitä, että hän antoi hänelle "Go Go Juicea", joka on sekoitus Mountain Dew'tä ja Red Bullia, ennen kilpailuja. Tällä hetkellä hän asuu perheensä ja sisarustensa kanssa.

Honey Boo Boo Boyfriend

Kuka on Honey Boo Boon poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Honey Boo Boo -ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Honey Boo Boon nettoarvo on? Hänet esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran TLC:n kauneuskilpailussa Toddlers & Tiaras. Vuonna 2014 hän esiintyi The Tonight Showssa Jimmy Fallonin kanssa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

5 Faktaa Honey Boo Boosta

  1. Here Comes Honey Boo Boo on yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
  2. Ohjelma esitettiin TLC:llä, jossa mukana lasten kauneuskilpailun kilpailija Alana "Honey Boo Boo" Thompsonin perhe.
  3. Esitys pyörii Alana "Honey Boo Boo" Thompsonin ja hänen perheensä seikkailujen ympärillä McIntyren kaupungissa Georgiassa.
  4. Paitsi Alana, joka oli kuusivuotias, kun ensimmäinen tuotantokausi kuvattiin.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Honey Boo Boo Instagram

Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Hänen Instagram-tilinsä hoitaa hänen äitinsä. Pinkki on Honey Boo Boon suosikkiväri.

Katso tämä postaus Instagramissa

Olen niin innoissani, että olette tilannut Limited Edition Signature #NOTTODAYBOOBOO -paitani! Myymälä suljettu, kiitos!

Viesti, jonka on jakanut 𝓐𝓵𝓪𝓷𝓪 𝓣𝓱𝓸𝓶𝓹𝓼𝓸𝓷 ✰ (@honeybooboo) 16. toukokuuta 2020 klo 5.58 PDT

Lue myös: Jeremiah Harris (Cheer) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found