Mateusz Lasowski (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Mateusz Lasowski on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän mainostettiin tähdeksi 365 päivää (2020). Se on vuoden 2020 puolalainen eroottinen romanttinen draamaelokuva, jonka ohjaavat Barbara Białowąs ja Tomasz Mandes. Se perustuu Blanka Lipińskan trilogian ensimmäiseen romaaniin. Lisäksi Mateusz Lasowski tunnetaan myös elokuvista, kuten The Border (2014) ja Miasto skarbów (2017). Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mateusz Lasowskin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Mateusz Lasowski Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Mateusz Lasowski? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 158 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Mateusz Lasowskin ikä

Kuinka vanha on Mateusz Lasowski? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. toukokuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän on Puolasta Morag, Warminsko-Mazurskie. Hänellä on Puolan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Rudy Pankow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Mateusz Lasowski Wiki

Mateusz LasowskiWiki/Bio
Oikea nimiMateusz Lasowski
NimimerkkiMateusz
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä11. toukokuuta 1983
SyntymäpaikkaPuola Morag,

Warminsko-Mazurskie

SyntymämerkkiHärkä
KansallisuusKiillottaa
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 75 kg (158 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
Vaimo/puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Mateusz Lasowskin vaimo

Kuka on Mateusz Lasowskin vaimo? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hän etsii parhaillaan näyttelemisen tehostamista ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa.

Lue myös: Keith Powers (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Mateusz Lasowskin nettoarvo

Kuinka paljon Mateusz Lasowskin nettovarallisuus on? Hän aloitti uransa mallina uskaltaen showbis-teollisuuteen. Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Mateusz Lasowskin tosiasiat

  1. Mateusz Lasowski kiinnittää yleisön huomion esiintyessään vuonna 2020 puolalaisessa eroottisessa romanttisessa draamaelokuvassa 365 Days.
  2. Elokuva sai ylivoimaisesti negatiivisia arvosteluja kriitikoilta, jotka kritisoivat voimakkaasti sen softcore-teemoja ja seksuaalista väkivaltaa.
  3. Mateusz on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Griffin Gluck (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found