Jentzen Ramirez (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Jentzen Ramirez? Hän on amerikkalainen lapsinäyttelijä. Hänet nähdään Luken roolissa vuoden 2016 Star Wars: Generations -lyhytelokuvassa sekä Beauna vuoden 2017 kokoelokuvassa The Lurking Man. Hän on mustan vyön kamppailulaji. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Jentzen Ramirezin (näyttelijä) Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Jentzen Ramirez Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Jentzen Ramirez? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. elokuuta 2006. Tällä hetkellä hän on 14-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Austinissa, TX. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä nimeä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Jentzen Ramirez Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jentzen Ramirez? Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuuman korkeudella tai muuten 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Jentzen RamirezWiki/Bio
Oikea nimiJentzen Ramirez
NimimerkkiJentzen
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä8. elokuuta 2006
SyntymäpaikkaAustin, TX
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
Etnisyys/ rotuSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 57 kg (126 lbs)
Runkotilastotnoin 36-27-34 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväSofia Fergi
Isän nimiNelson
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jentzen Ramirezin tyttöystävä

Kuka on Jentzen Ramirezin tyttöystävä? Hän on suhteessa Sophie Fergiin. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Jentzen Ramirez YouTube-kanava

Hän liittyi YouTubeen 30. heinäkuuta 2019, ja hyvin lyhyessä ajassa hän saavuttaa siellä miljoonia tilaajia. Lisäksi hänen YouTube-kanavansa kuvauksessa lukee: "Hei kaverit, nimeni on Jentzen Ramirez ja olen yksi Piper Rockellen parhaista ystävistä. Olen 13-vuotias ja tällä sivulla näet minun tekevän monia haastevideoita poikani ja tyttöystävieni kanssa ja ihastun, SHHHH. Myös tällä youtube-sivulla näet vlogeja, kestäviä haasteita, 24 tunnin haasteita ja paljon muuta! Olen musta vyö, stunt-lapsi ja rakastan akrobatiaa. Niin,

luultavasti näet minun pyörivän ympäriinsä ja tekemässä todella hauskoja temppuja videoissani! Varmista, että TILAAT liittyäksesi seuraani näihin hulluihin seikkailuihin.

Lisäksi joitain Jentzen Ramirezin suosikkivideoita kanavallaan ovat:

  1. "CRUSH-laitteeni REAGAA IPHONE Challenge -kamerani RULLA PALJETTU.
  2. LAST TO Sano EI MYSTERY WHEEL VOITTIIN 10 000 $ HAASTEEN, JOKA HE SUUDELLA.
  3. Lähden väärennetylle kaksoistreffeille nähdäkseni, kuinka My CRUSH REAKTSEE HAUSKAAN PIPAAN.

Jentzen Ramirezin ura ja nettoarvo

Mikä on Jentzen Ramirezin nettovarallisuus? Vuonna 2017 hän voitti tuomariston palkinnon parhaasta lapsinäyttelijästä ja parhaasta yhtyenäyttelijästä elokuvasta The Lurking Man. Hän työskenteli myös elokuvassa Una Vida: A Fable of Music and the Mind. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jentzen Ramirezista

  1. Wiki & Bio: Hän syntyi ja kasvoi Austinissa, Texasissa.
  2. Hänen isänsä nimi on Nelson.
  3. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Liana, joka on ammatillisesti myös näyttelijä.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  6. Hän uskoo: "Älä toivo sitä. Tee töitä sen eteen."
  7. Hän ylläpitää omaa YouTube-kanavaansa, jolla on yli miljoona tilaajaa.

Lue myös: Sophie Fergi (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found