Noah Beck (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Arizonassa syntynyt Noah Beck on amerikkalainen TikTok-tähti, Instagram-persoonallisuus ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän mainostettiin tähteydelle ainutlaatuisen persoonallisuutensa, muotitajunsa, urheilunsa ja sitcom-videoleikkeiden vuoksi, joita hän lataa säännöllisesti sosiaalisen median alustoihinsa. TikTok-tähden lisäksi hän on myös erittäin suosittu Instagram-alustalla. Hyvin lyhyessä ajassa hän keräsi siellä myös miljoonia faneja. Hän lataa enimmäkseen kuntoiluun ja muotiin liittyvää sisältöä. Vuoden 2020 puolivälissä hänestä tuli suositun sosiaalisen ryhmän Sway House jäsen.

Tämän lisäksi Sway house on sosiaalinen ryhmä, joka tunnetaan myös nimellä Sway LA, on Los Angelesin TikTok-yhteistyötalo, jolla on kiistanalaisten persoonallisuuksien maine. Muita Sway-talon jäseniä ovat Richards, 18, Bryce Hall, 20, Jaden Hossler, 19, Quinton Griggs, 17, Anthony Reeves, 18, Kio Cyr, 19, ja Griffin Johnson, 21, ja he nousivat suosioonsa lyhyessä ajassa aika. Lisäksi Sway luotiin tammikuussa. Noah reagoi myös huhuihin Charli D’Amelion salaa seurustelemisesta. Viritä elämäkerta!

Noah Beck Age

Kuinka vanha on TikTok-tähti Noah Beck? Tällä hetkellä hän on 19-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. toukokuuta 2001. Hän syntyi Arizonassa. Arizona on osavaltio Yhdysvaltojen lounaisosassa ja myös osa länsi- ja vuoristovaltioita. Se on kuudenneksi suurin ja 14. väkirikkain 50 osavaltiosta.

Noah Beckin pituus, paino ja fyysiset tilastot

Kuinka pitkä on TikTok-tähti Noah Beck? Hän seisoo 5 jalkaa 11 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 43-30-36 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on noin 21 tuumaa. Hän käyttää keskimääräistä kengänkokoa noin 10,5. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on voimistelija ja kuntofriikki. Hän pitää myös kehonsa kunnossa ja hyvässä kunnossa. Hän myös tykkää kokeilla uusia kampauksia. Hän pitää hiuksensa yleensä platinavaaleissa sävyissä.

Noah Beckin tyttöystävä

Kuka on TikTok-tähden Noah Beckin nykyinen tyttöystävä? Hänelle ei anneta minkäänlaista näkemystä seurustelu- ja rakkauselämästään. Tällä hetkellä hän näyttää sinkkulta ja erittäin keskittyneeltä uraansa. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä kaukana mediasta tai julkisuudesta. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä. Lisäksi hän reagoi huhuihin Charli D’Amelion salaa seurustelusta. Hänen faninsa ovat alkaneet yhdistää hänet kollegiaalisen TikTok-kuningatar Charlin kanssa.

Kaiken tämän lisäksi Noahin fanit yhdistävät myös James Charlesin. Beck teki selväksi, että hän on suora, eikä hänellä ole mitään suhdetta hänen ja Charlesin välillä. Hän on myös yrittänyt useita kertoja sulkea pois kaikki heidän väliset romanssihuhut sosiaalisessa mediassa, että hän ja Charles ovat vain hyviä ystäviä.

Noah Beckin perhe

Hänen perheeseensä kuuluvat hänen äitinsä, isänsä ja sisarukset. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi vanhempaa sisarta, Tatum ja Haley. Hänen sisarensa Tatum on myös suosittu sosiaalisen median tähti, joka tunnetaan parhaiten tatum_beck TikTok -tilistään. Koulutukseltaan hän kävi yksityisessä roomalaiskatolisessa yliopistossa, joka oli sidoksissa Portlandin yliopiston Pyhän Ristin kongregaatioon.

Noah Beckin ura

TikTok-tähti Noah Beck nousi tunnetuksi sosiaalisen median tileillään. Hänellä on miljoonia seuraajia TikTok- ja Instagram-tilillään. Hän kiinnitti yleisön huomion toukokuussa 2020, kun hän latasi TikTok-videon kappaleeseen ”Rockstar”, jonka on esittänyt DaBaby, joka on räppäri ja hip-hop-tallennustaiteilija. Tuossa videossa Noah esittää myös Roddy Ricchin, joka on länsirannikon räppäri, jota pidetään osana Trap-genreä. Kaiken tämän lisäksi Noah on pelannut jalkapalloa NCAA Division 1 -tasolla.

Noah Beck Net Worth

Mikä on TikTok Star Noah Beckin nettoarvo? Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria. Sosiaalisen median tilit ja palkatut sponsorit ovat hänen ensisijainen tulonlähde. Hän pyörittää myös omaa tuotelinjaansa, jossa hän myy omaa tuotemerkkiään edullisessa valikoimassa, joka sisältää T-paitoja, huppareita ja monia muita hienoja juttuja.

Lue myös: Cardi B (Räppäri) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Noah Beck Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiNoah Beck
NimimerkkiNoah
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä4. toukokuuta 2001
AmmattiTikTok tähti
KuuluisaSosiaalisen median persoonallisuus
SyntymäpaikkaArizona
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacHärkä
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, CA
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'11"

Senttimetrit: 180 cm

Mittarit: 1,80 m

PainoPaino: 57 kg

Paunaa: 127 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

43-30-36 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriPlatinablondi
Kengännumero10,5 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 500 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotNoin 600-900 dollaria
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Tatum ja Haley

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
TyttöystäväCharli D'Amelio (huhuttu)
Ex tyttöystävä?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoEi mitään
Lapset?NA
PoikaEi mitään
TytärEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoPortlandin yliopisto
KouluYksityinen roomalaiskatolinen koulu
Suosikki
LempiväriOranssi
Suosikkikeittiöitalialainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdePeru
HarrastuksetRatsastus, matkustaminen ja valokuvaus
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram
Noah Merchwww.bonfire.com

Noah Beck Faktat

 • Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
 • Hänellä on miljoonia tykkääjiä ja seuraajia TikTok-tilillään.
 • Hän on Charlesin läheinen ystävä.
 • Noah Beck kiistää seurustelun James Charlesin jälkeen, kun Bryce Hall herätti huhuja.
 • Jamesin fanit halusivat selvästi nähdä asioiden menevän pidemmälle hänen ja Noahin kanssa.
 • Hän rakastaa viettää vapaa-aikaansa Griffin Johnsonin, Bryce Hallin ja Charlesin kanssa.
 • Nooa uskoo, että "tee kaikkea, mikä tekee sinut onnelliseksi, äläkä katso taaksepäin".
 • Vuonna 2019 Noah Beck liittyi Portland Pilotsiin ja sai myös paljon suosionosoituksia poikkeuksellisesta tekniikastaan, ammattitaidosta ja ongelmanratkaisutaidoistaan.
 • Hän on syvästi sitoutunut opintonsa huippuosaamiseen sekä muuhun kuin sosiaalisen median käsittelyyn.
 • Hän opiskeli myös Real Salt Lake Academyssa, joka on lukukausimaksuton, julkinen STEM charter -koulu, joka sijaitsee Herrimanissa Utahissa vuonna 2001.
 • Hänen Instagram-tilinsä alla häntä seuraa myös Avani.

Lue myös: Addison Rae(TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found