Yung Filly (Facebook-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Yung Filly on amerikkalainen Internet-koomikko ja Facebook-tähti. Hän mainostettiin tähteydelle kuuluessaan brittiläiseen The Wall of Comedy -komediaryhmään. Monet hänen videoistaan ​​ryhmän Facebook-sivulla, kuten "South London Girls", on katsottu miljoonia kertoja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Yung Fillyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Yung Fillyn pituus ja paino

Kuinka pitkä Yung Filly on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Yung Fillyn korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 67 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Yung Fillyn ikä

Kuinka vanha on Yung Filly? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. elokuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Calissa, Kolumbiassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Ryan Hamilton (Facebook-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Yung Filly Wiki

Yung FillyWiki/Bio
Oikea nimiYung Filly
NimimerkkiYung
Kuuluisa AsFacebook-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä6. elokuuta 1995
SyntymäpaikkaCali, Kolumbia
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,82 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 67 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Yung Fillyn tyttöystävä

Kuka on Yung Fillyn tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Yung Filly on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. Car h ei kuitenkaan vahvistanut huhua.

Yung-Filly-ikä

Yung Filly Net Worth

Kuinka paljon Yung Fillyn nettoarvo on? Hän on kotoisin Kaakkois-Lontoosta, Englannista. Hän on muusikko, joka julkaisi singlen ”La Paila” huhtikuussa 2018. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria (USD).

Yung Fillyn perhe

Yung Fillyn isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Yung Fillyn faktoja

  1. Yung Fillyn oikea nimi on Andres Felipé Barrientos.
  2. Chunkz on Fillyn paras ystävä ja youtuber.
  3. Pari tekee usein videoita yhdessä omilla YouTube-kanavillaan sekä ohjelmiin, kuten FootAsylum, Sky Sports ja Chicken Shop Date.
  4. He tekevät myös yhteistyötä kappaleiden "Hold" ja "Clean Up" parissa.
  5. Hän on kolumbialaista syntyperää.

Lue myös: Shahveer Jafry (Facebook-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found