Michael McMahon (Thinnd) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Michael McMahon tunnetaan paremmin nimellä THINND. Hän on suosittu pelaaja Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan ilmiömäisistä pelitaidoistaan. Lisäksi hänellä on suoratoistokumppanuus Facebookin kanssa Facebook Gamingissa, ja hänet on keskeytetty Michaelsin entisen kumppanin väärinkäyttösyytösten vuoksi. THINND:n sivu, jolla on lähes 940 000 seuraajaa, on pohjimmiltaan tila, jossa Michael suoratoistaa pelaamiaan videopelejä seuraajien katsoessa ja sitoutuneena. Hän ei tällä hetkellä saa ladata uutta sisältöä Facebookin tutkinnan aikana. Viritä bioa ja tutustu lisää Michael McMahonista eli THINNDistä alla olevasta kirjoitetusta biosta!

Michael McMahonin ikä

Kuinka vanha on Michael McMahon? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on luultavasti 24-vuotias vuonna 2021. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Michael McMahon Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Michael McMahon? Hän seisoo 5 jalan 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 128 paunaa.

Michael McMahonin tyttöystävä

Kuka on Michael McMahonin eli Thindin tyttöystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän on erittäin keskittynyt uraansa. Lisäksi hänen aiemman seurusteluhistoriansa mukaan hänen kumppaninsa "Luxeum/Theresa" on syyttänyt häntä kotiväkivallasta. Lisäksi verkkosuoratoistoyritys Streamer Loot on lopettanut yhteistyönsä THINND:n kanssa "voimassa välittömästi", twiittaen: "Olemme ylpeitä StreamerLootin yhteisöstämme. Uskomme rakkauteen, rehellisyyteen ja ihmisten kannustamiseen positiivisella tavalla saavuttamaan tavoitteensa. Päätämme aina seistä yhteisömme naisten rinnalla."

Michael-McMahon-tyttöystävä

Lue myös: Ryan Hamilton (Facebook-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Michael McMahon Wiki

Michael McMahonWiki/Bio
Oikea nimiMichael McMahon
NimimerkkiMichael, Thinnd
Kuuluisa AsSosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Painonoin 58 kg (127 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväLuxeum / Theresa
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Michael McMahonin nettoarvo

Kuinka paljon Thindin nettoarvo oneli Michael McMahon? Peliura on hänen tärkein tulonlähde. Näinä hetkinä hänen tarkka nettovarallisuutensa ei ole tiedossa. Lisäksi hänen aiemman nettovarallisuutensa on arvioitu noin 1,2 miljoonaksi dollariksi (USD).

Michael-McMahon-nettoarvo

Michael McMahonin perhe

Michael McMahonin isästä ja äidistä ei ole tarkkoja tietoja. Tosin hänellä on sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Michael McMahon Faktat

  1. Michael McMahon ei ole aktiivinen millään sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hänen live-kumppaninsa, "Luxeum"/Theresa, joka sanoi 23. kesäkuuta, että THINND (Michael), "hakasi häntä ennen kuin käänsi streamin päälle ja toimi täysin eri tavalla yrittääkseen "pelastaa kasvonsa". '”
  3. Theresa otti rohkeasti Twitterin jakaakseen koko tarinansa.
  4. Hän kirjoitti: ”Kun hän osoitti minua, hän meni eteenpäin ja kysyi minulta, olinko järkyttynyt ja ryhtyi harrastamaan seksiä kanssani, ikään kuin se olisi ratkaisu siihen, mitä käyn läpi. En koskaan sanonut ei, tunsin itseni painostetuksi joka kerta, kun hän kysyi minulta: "Oletko jo surullinen." Ihan kuin sen piti kääntää masennukseni tai jotain."
  5. Hän kuvaili myös toista tilannetta, jossa Michael potkaisi väkisin alas kylpyhuoneen ovesta, koska hän halusi käydä suihkussa, vaikka hän oli parhaillaan suihkussa.

Lue myös: Yung Filly (Facebook-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found