Bonbibonkers (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bonbibonkerin oikea nimi on Mocha Bean. Hän on suosittu amerikkalainen TikToker. Julkaisemalla huulisynkronointi- ja tanssivideoita sekä komediaskettejä, hän on kerännyt @Bonbibonkers-sivulleen noin 1,9 miljoonaa seuraajaa ja noin 550 miljoonaa tykkäystä. Hän on myös aktiivinen Instagramissa ja YouTubessa. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Bonbibonkersin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Bonbibonkerin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Bonbibonkers on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Bonbibonkerien kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 CC.

Bonbibonkerien ikä

Kuinka vanha on Bonbibonkers? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. helmikuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Indianassa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Josh Hewitt (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bonbibonkers Wiki

BonbibonkeritWiki/Bio
Oikea nimiMokkapapu
NimimerkkiBonbibonkerit
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä6. helmikuuta 2002
SyntymäpaikkaIndiana, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Bonbibonkersin poikaystävä

Kuka on Bonbibonkersin poikaystävä? Kuuma ja upea TikTok-tähti Bonbibonkers on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Jiggy Turner (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Bonbibonkersin nettoarvo

Mikä on Bonbibonkerien nettoarvo? Hyvin nuorena Bonbibonkers tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Bonbibonkersin tosiasiat

  1. Bonbibonkersilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  6. Hän myönsi avoimesti, ettei hänellä ole tällä hetkellä tulevaisuudensuunnitelmia, eikä aio tuhlata aikaa ja rahaa opiskellakseen nyt.
  7. Sen sijaan hän haluaa pitää vuoden taukoa ja harkita vaihtoehtojaan.
  8. Bonbibonkers sanoi, että hän saattaa jopa yrittää rakentaa jotain toteuttamiskelpoista ja kestävää sosiaalisen median menestyksestään.

Lue myös: Jayden Haueter (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found