Addison Rae (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Addison Rea (s. 6. lokakuuta 2000) on tunnettu amerikkalainen TikTok-tähti, Youtuberi ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on kotoisin Lafayettesta, Louisianasta. Hän nosti mainettaan huulten synkronointisovelluksella nimeltä Tik-Tok, jossa hänellä on valtava fani. Hänet tunnetaan yhdeksi seuratuimmista TikTok-persoonallisuuksista. Hän on maailman toiseksi suosituin TikTok-käyttäjä. Hän lataa twerkkitanssinsa sinne. Julkaisemalla vain kaksi videota omalle YouTube-kanavalleen, hän keräsi myös siellä yli tuhansia tilaajia. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen Instagram-tiliään, jossa hän kehuu kurvikkaa ja kiertelevää vartaloaan. Hänellä on valtava fani, joka seuraa instagram-tilillään käyttäjätunnuksella "addisoneasterling". Lisäksi TikTok-tähti Addison Rae Easterling on valittu päärooliin vuoden 1999 teinien romanttisen komedian She’s All That uudessa, sukupuolenvaihdossa, nimeltään He’s All That. Viritä biossa!

Lue myös: Anna Shumate (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Addison Rae Age

Kuinka vanha on Addison Rae? Hän syntyi 6. lokakuuta 2000 Lafayettessa, Louisianassa, Yhdysvalloissa. Vuodesta 2021 lähtien Addison Raen ikä on 20 vuotta.

Addison Rae Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Addison Rae? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Lisäksi hänellä on ruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Addison Raen kehon mittaukset

Mitkä ovat Addison Raen kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-25-36. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 34 B. Hän käyttää kenkäkokoa 6 UK.

Addison Rae Wiki/Bio

Wiki
SyntymänimiAddison Rae Easterling
NimimerkkiAddison
Syntymäpäivä6. lokakuuta 2000
Ikä19-vuotias
AmmattiOpiskelija, TikTok Star,

ja sosiaalisen median persoonallisuus

KuuluisaYksi seuratuimmista

TikTok-persoonallisuudet

SyntymäpaikkaLafayette, Louisiana, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Nykyinen asuinpaikkaLafayette, Louisiana, Yhdysvallat
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen syntyperä
Horoskooppi-merkkiVaaka
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalkoina tuumana: 5'6'

senttimetreinä: 168 cm

Metreinä: 1,68 m

PainoKiloissa - 55 kg

Punnissa - 121 paunaa

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

36-25-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 B
KehonrakennusKurvikas ja istuva
Kengännumero6 (USA)
Silmien väriRuskea
Hiusten väriVaalea
TatuoinnitNA
Perhe
VanhemmatIsä: Monty Lopez

Äiti: Sheri Nicole

SisaruksetVeli: Lucas ja Enzo

Sisar: Ei tiedossa

SukulaisetEi tunnettu
Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffitByrce Hall
PoikaystäväDavid Dobrik (huhuttu)
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
KouluKotiopetus
YliopistoEi tunnettu
Suosikki
LempinäyttelijäTom Holland
SuosikkinäyttelijäZendaya
Suosikki lomakohdePariisi
Lempi ruokaMannermainen keittiö
LempiväriMusta
HarrastuksetOstokset ja matkustaminen
Tulo
NettovarallisuusNoin US $ 1 - 2 miljoonaa dollaria
Sponsorointi

14 500 dollaria per

sponsoroitu postaus

Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, TikTok, Youtube
Yrityssähköpostitili[email protected]

Lue myös: Charli D'Amelio (TikTok Star) Nettovarallisuus, Bio, Poikaystävä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Addison Raen poikaystävä

Kuka on Addison Raen nykyinen poikaystävä? TikTok Star Addison Raen huhutaan seurustelevan David Dobrikin kanssa. Hän ei vielä vahvistanut tämän poikaystävän huhuja. Hän haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä kaukana parrasvaloista toistaiseksi. Hän on erittäin keskittynyt uraansa. Edellisen seurustelunsa mukaan Addison Rae ja Byrce Hall olivat aiemmin yhdessä, vaikka he ovat sittemmin eronneet. Bryce twiittasi äskettäin "Kaipaan sinua", ja fanit ajattelevat, että se koski Addisonia. Nyt Bryce ei voi lopettaa onnittelemasta Addisonia ja hän sanoo seurustelevansa hänen kanssaan uudelleen. Bryce aloitti keskustelun sanomalla, että huolimatta huhuista, että he ovat jälleen yhdessä, hän ja Addison ovat vain hyviä ystäviä. Hän sanoi: "Mitään ei tapahdu", hän vahvisti. "Me olemme vain ystäviä. Puhumme edelleen. Luulen, että ihmiset pyrkivät ehdottomasti siihen, että suhde palaisi yhteen."

Lue myös: Addison Rae| 10 parasta faktaa TikTok-tähdestä, jotka sinun on tiedettävä

Addison Raen perhe

Addison Rae on kristitystä perheestä. Hänen äitinsä nimi on Sheri Nicole. Hänen isänsä nimi on Monty Lopez. Hänen isänsä on myös sivu, joka tunnetaan nimellä "thelopezboys". Addisonilla on kaksi nuorempaa veljeä, Lucas ja Enzo. Koulutuksensa mukaan hän on valmistunut ja hyvin koulutettu. Hän suoritti koulunsa kotoa käsin.

Addison Raen ura

Nuorena urastaan ​​puhuessaan hän aloitti uransa. Hän nosti suosiotaan TikTok-tilinsä kautta. Hän teki myös sopimuksen WME:n kanssa tammikuussa rakentaakseen brändiään projekteilla, kuten tanssilla, mallintyöllä, hyväksynnöillä ja niin edelleen.

Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia myös Instagram-tilillään. Hän esittelee siellä säännöllisesti kuumaa, kurvikasta ja seksikästä vartaloaan. Hän ylläpitää myös omaa kauppatavaralinjaansa nimeltä Shop Addison Rae, jossa hän myy T-paitojaan, Huppareita ja TikTok-aloittelijavaatepakettejaan edulliseen hintaan.

Addison Rae Net Worth

Kuinka paljon TikTok Star Addison Raen nettoarvo on? Kuten vuonna 2021, Addison Raen nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 3 miljoonaa dollaria. Hänen pääasiallinen tulonlähde on sosiaalisen median tilit.

Lue myös: Bryce Hall (TikTok Star) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Hän ansaitsee myös kohtuullisen summan rahaa sponsoreistaan, tuotemerkin suosituksesta, Google Ad-sensestä, maksetusta myynninedistämisestä, mainostajista ja monesta muusta. Addisonin arvioidaan ansaitsevan noin 14 500 dollaria jokaisesta sponsoroidusta postauksesta sivullaan. Hänen vihansa kasvaa päivä päivältä. Hän ylläpitää myös omaa tuotelinjaansa, jossa hän myy omaa tuotelinjaansa, kuten huppareita, T-paitoja ja monia muita tavaroita.

Addison Rae Hype House

Hype House on talo Los Angelesissa, jonka omistavat ja ylläpitävät jotkut TikTokin suurimmista tähdistä. Addison Rae on yksi Hype Housen jäsenistä. Hänen lisäksi Petrou on yksi harvoista jäsenistä, joilla oli seuraaja ennen TikTokia. Toinen perustaja ja erittäin suosittu luoja Lil Huddy on myös Hype Housen jäsen. Kolmas perustaja, Daisy Keech, on fitness-vaikuttaja, jolla on "ensimmäinen sertifioitu oikea bootie. Hype Housen tähdistössä loistava tähti, vasta 16-vuotias Charli. Hän on kiistatta menestynein henkilö TikTokissa. Dixie pakeni Hype Housesta pimeässä yössä toukokuussa 2020, mutta voit nähdä hänet Brat-televisiosarjassa nimeltä Attaway General joskus pian. Addison Raella on suosittu tanssi- ja huultensynkronointikanava, ja se esiintyi myös D'Ameliosin kanssa NBA All Star -lähetyksessä. Hän on myös yksi Hype Housen jäsenistä. Alex Warren saattaa olla yksi ainoista jäsenistä, joka asuu kokopäiväisesti Hype Housessa. Muut kuin monet kuuluisat TikTokerit ovat myös Hype Housen jäsen.

Lue myös: Dixie D'Amelio (TikTok Star) Nettovarallisuus, Bio, Poikaystävä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Addison Rae Bad Bitch Song

Lue myös: Sheri Easterling (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Addisonilla on The Kid LAROI:n kirjoittama laulu. Myös TikTok-tähti reagoi kappaleeseen. Kappale on kerännyt miljoonia katselukertoja YouTubessa. Hän reagoi kappaleeseen TikTok-kanavallaan videolla äitinsä kanssa. Addison on sittemmin suostunut olemaan kappaleen musiikkivideossa. Australialainen The Kid LAROI istui Genius Newsin kanssa selittääkseen uutta TikTok-vaikutteista lauluaan "Addison Rae". Kappale nimettiin TikTok-tähdelle Addison Raelle, joka auttoi katkelman tuolloin keskeneräisestä kappaleesta leviämään verkossa toistettuaan sen yhdessä videoistaan. Se keräsi nopeasti yli miljoona katselukertaa ja sai fanit etsimään lisää. Laroi kertoi Geniukselle, että nähtyään katkelman menestyksen hän palasi studioon luomaan koko kappaleen.

Lue myös: Chris Daniels (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Faktat Addison Rae

 • Hän liittyi YouTubeen 28. elokuuta 2016, ja tällä hetkellä hänellä on yli 73 K+ tilaajaa lataamalla vain kaksi viestiä.
 • Hänen ensimmäinen videonsa YouTube-kanavalla oli "My hair and makeup rutiini".
 • Hänen syntymänimensä on Addison Rae Easterling.
 • Internet-persoonallisuus lataa yleensä kuvia, jotka liittyvät ylelliseen elämäntyyliinsä, ystävien ja perheen kuvia, söpöjä selfieitä, ammattimaisia ​​valokuvauksia, joitain välähdyksiä lomamatkoistaan ​​ja paljon muuta.

Lue myös: Mikey Tua (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

 • Hän liittyi TikTokiin heinäkuussa 2019.
 • Aluksi hän latasi TikTokin huvikseen.
 • Hänen seuraajansa rakastavat hänen huulisynkronointivideonsa TikTokissa.
 • Lokakuussa 2014 hänen ensimmäinen julkaisunsa Instagramissa tapahtui.
 • Hänellä on Instagram-tilillään yli miljoona seuraajaa.
 • Hänen äitinsä on myös sisällöntuottaja.
 • Jopa hän esitti myös äitinsä ja isänsä TikTok-huulisynkronointivideossa.
 • Marraskuussa 2019 he esiintyivät kappaleessa "Money in the Grave".
 • Instagramissa hän lataa enimmäkseen bikinikuvia eri rannoilta.
 • Hän rakastaa tanssia paljon.
 • Hän rakastaa myös matkustamista.
 • Hän on fitnessfriikki ja taitava voimistelija.
 • Hänen vartalonsa ovat niin täydelliset ja kaarevat.
 • Hänellä on rohkea ja tyylikäs luonne.
 • Hän pitää mielellään löyheistä T-paidoista ja alushousuista.
 • Hän on myös nuorten fashionista.
 • Hänellä on kauniit silkkiset ja pitkät hiukset.
 • Hän harjoittelee 5 päivää viikossa ja syö enimmäkseen terveellisiä ruokia.
 • Hänen Instagram-biolukunsa kuuluu: "Näytät eksyneeltä, seuraa minua".
 • Hänen snapchat-käyttäjätunnuksensa on "snap addison_e".
 • Hänen Twitter-käyttäjänimensä on "whoisaddison".
 • Addison on myös osa suosittua TikTokin luojataloa, The Hype Housea. Vaikka Addison ei asu talossa, hän vierailee ja tekee yhteistyötä muiden ryhmän jäsenten kanssa säännöllisesti.
 • Kourtney Kardashianin harjoitussuunnitelmassa TikTok-tähti Addison Rae opettaa lifestylegurulle hänen suosikki 6 minuutin booty-treenänsä toukokuun lopussa 2020.
 • Jaettuaan harjoitusvideonsa 19-vuotias TikTok Star vastaa. "Olen tehnyt tämän pepputreenin niin monta kertaa, koska se kirjaimellisesti polttaa niin pahasti, mutta se on niin hyvä."
 • Kourtney lisäsi: "Minulla on niin hyvä pepputreeni, että haluan nähdä, kuinka sinun on, ja sitten minusta tuntuu, että meidän pitäisi tehdä joku toinen päivä, missä näytän sinulle omani."

  Muut nuoret TikTok-tähden perheet ovat liittyneet hänen seuraan hänen harjoitteluunsa.

 • Addison Rae nähtiin pian elokuvassa Spy Cat.
 • Elokuvassa hän päätyi päärooliin ja Sanoi Marnien.
 • Lisäksi Marnie on kotikissa, joka päättää jättää kevyen elämäntyylinsä selvittääkseen salaperäisen tapauksen. Addison saa ensimmäisen ääninäyttelijän tunnustuksensa.
 • Bryce Hall ja Addison Rae päättivät asiat viime kuukausina palattuaan yhteen kesällä.
 • Viime aikoina Bryce on nähty hengattavan YouTuber Tessa Brooksin kanssa.
 • Hän latasi selfien Instagramiin ja lisäsi siihen Martin Luther Kingin lainauksen, ennen kuin pyysi anteeksi ja lupasi jatkaa oppimista.
 • Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
 • Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Onko Addison Rae elokuvassa Spy Cat: Yhteenveto, juoni, rooli, julkaisupäivä, näyttelijät ja traileri selitetty

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found