Tayler Holder (TikToker) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Tayler Holder? Hän on amerikkalainen näyttelijä, malli ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan parhaiten Instagram-tilistään, jolla hän on kerännyt miljoonia seuraajia hyvin lyhyessä ajassa. Hän on matkustanut ympäri maailmaa esiintyen ja tapaamassa faneja. Vuonna 2018 hän alkoi näytellä Luken roolia Brat-sarjassa Dirt. Hänestä tuli The Hype Housen jäsen vuonna 2020. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tayler Holder (näyttelijä) Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Tayler-pidikkeen korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Tayler Holder? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,77 metrin tai 177 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 130 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Tayler Holder Ikä

Kuinka vanha on Tayler Holder? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. elokuuta 1997. Tällä hetkellä hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Alvaradossa, TX. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Tayler HolderWiki/Bio
Oikea nimiTayler Holder
NimimerkkiTayler
Kuuluisa AsTiktoker, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä19. elokuuta 1997
SyntymäpaikkaAlvarado, TX
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa
Painonoin 58 kg (130 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Tayler Holderin tyttöystävä

Kuka on Tayler Holderin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Näinä hetkinä hän ei ole yhteydessä kenenkään kanssa.

Tayler Holder -ura ja nettovarallisuus

Mikä on Tayler Holderin nettovarallisuus? Hän aloitti kilpailemisen ja kilpailemisen motocrossissa 3-vuotiaana. Hän julkaisi debyyttisinglensä ”Fallback” elokuussa 2018. Hän tekee usein yhteistyötä myös Ayla Woodruffin kanssa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Tiivistettynä

Hänen suosikkivärinsä on sininen ja hänen suosikki pikaruokapaikkansa on McDonalds. Hänen harrastuksiaan ovat maastopyöräily, urheilu ja ystävien kanssa hengailu. Hän on erittäin suosittu TikTokissa, ja hänen itstaylerholder-tilillään on yli 15 miljoonaa fania. Hän on matkustanut ympäri maailmaa tehdäkseen yhteistyötä muiden sosiaalisten tähtien kanssa, kuten Lisa ja Lena Mantler, Jai Waetford ja Bryce Hall.

Lue myös: Kuka on Vinnie Hacker? Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found