Adam22 (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Adam John Grandmaison verkossa tunnetaan paremmin nimellä Adam22, joka on kuuluisa YouTube-kanavastaan. Hän on amerikkalainen podcaster, toimittaja, Internet-persoonallisuus ja levyjohtaja. Hän mainostettiin tähteydelle popkulttuuriin suuntautuneen podcastin No Jumperin luojana ja isäntänä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Adam22:n Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Adam22 Pituus & Paino

Kuinka pitkä on Adam22? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Adam 22 Ikä

Kuinka vanha on Adam22? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. marraskuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 36-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Nashuassa, NH. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Nateslife (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Adam 22Wiki/Bio
Oikea nimiAdam John Grandmaison
NimimerkkiAdam 22
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä24. marraskuuta 1983
SyntymäpaikkaNashua, NH
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 44-29-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväLena Nersesian
LapsetJoo
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Adam22 tyttöystävä

Kuka on Adam22:n tyttöystävä? Hän on seurustellut sosiaalisen median tähti Lena Nersesianin eli Lena The Plugin kanssa vuodesta 2016. Marraskuussa 2020 hän ja Lena saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa.

Adam22:n nettoarvo

Mikä on Adam22:n nettovarallisuus? Vuonna 2006 Grandmaison perusti verkkosivuston "The Come Up", josta on tullut yksi kaikkien aikojen suosituimmista BMX-sivustoista. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: HeyImBee (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Adam22 Ura

Grandmaison isännöi Trap Circus -musiikkifestivaalin avajaisia ​​Miamissa, Floridassa vuonna 2017. 20. kesäkuuta 2018 Grandmaison järjesti kaksi päivää aiemmin murhatun XXXTentacionin muistotilaisuuden. Pian tapahtuman jälkeen Grandmaison haastatteli Shane Dawsonia, Keemstaria, Mid-haastattelua, FouseyTubea ja lukuisia muita YouTube-henkilöitä keskeytettiin, mikä sai haastattelun leviämään.

Adam22 tosiasiat

  1. Grandmaison on suhteessa vloggaajaan, internet-persoonallisuuksiin ja satunnaiseen aikuisten elokuvanäyttelijä Lena Nersesianiin.
  2. Vuonna 2020 he ilmoittivat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.
  3. Tuo lapsi syntyi myöhemmin 14. marraskuuta klo 19.40, kuten Grandmaison ilmoitti Twitterissä.
  4. Grandmaison tunnistaa olevansa ateisti.
  5. Vuonna 2018 Grandmaisonia syytti kaksi naista seksuaalisesta ja fyysisestä pahoinpitelystä; Vaikka hän kiisti nämä syytökset, Atlantic Records katkaisi lopulta suhteensa häneen.

Lue myös: Pink Sparkles (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found