Havanna Winter (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Havanna Winter näyttelijä, laulaja ja sosiaalisen median persoona. Hän on amerikkalainen sosiaalisen median tähti, jonka suosio kasvaa sellaisilla alustoilla kuin TikTok ja Instagram. Havanna, joka tunnetaan hauskoista klipeistä ja tanssivideoista, joita hän julkaisee virallisella TikTok-tilillään, on kerännyt alustalla yli 3,3 miljoonaa seuraajaa. Kasvavan suosionsa myötä Havanna tekee säännöllisesti yhteistyötä myös tunnettujen brändien kanssa. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Havanna Winterin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Havannan talvikorkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Havanna Winter? Hän seisoo 5 jalan 1 korkeudella tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Havanna Winterin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 26-28-30 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 24 C.

Havannan talvikausi

Kuinka vanha on Havanna Winter? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. huhtikuuta 2006. Hän on 14-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on syntyperää norjalainen ja espanjalainen. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Oslossa, Norjassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia.

Lue myös: Troy Zarba (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Havannan talvi Wiki

Havannan talviWiki/Bio
Oikea nimiHavannan talvi
NimimerkkiHavanna
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä4. huhtikuuta 2006
SyntymäpaikkaOslo, Norja
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 1 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 26-28-30 tuumaa
Rintaliivikupin koko24 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 450 000 dollaria (USD)

Havannan talvipoikaystävä

Kuka on Havanna Winterin poikaystävä? Hän on liian nuori ryhtyäkseen mihinkään suhteeseen. Hän on näinä hetkinä sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Noah Beck (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Havannan talven nettoarvo

Mikä on Havanna Winterin nettovarallisuus? Hänen hurmaava persoonallisuutensa ja upea ulkonäkönsä houkuttelivat tervettä fania seuraamaan sosiaalisessa mediassa. Hän keräsi Instagram-tililleen valtavan fanin, jolla on tällä hetkellä yli miljoona seuraajaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 450 000 dollaria (USD).

Havannan talviura

Havanna Winter sai TikTok-tilillään miljoona seuraajaa. Havanna alkoi julkaista tanssivideoita ja satunnaisia ​​interaktiivisia videoita seuraajilleen. Hänet nähdään usein siskonsa kanssa hänen videoissaan. Vuoden sisällä TikTokiin liittymisestä Havanna keräsi yli 3 miljoonaa seuraajaa.

Havannan talven faktoja

  1. Havanna Winterillä on tällä hetkellä yli 3 miljoonaa seuraajaa TikTokissa.
  2. Hänen videonsa ovat saaneet noin 155 miljoonaa tykkäystä.
  3. Hänen Instagram-tilillään, jolle hän julkaisee säännöllisesti kuvia ja videoita, on myös yli 1,5 miljoonaa seuraajaa.
  4. Hän päätti kokeilla TikTokia, joka on erittäin suosittu nettilaisten keskuudessa lyhyiden videoiden jakamisessa.
  5. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.

Lue myös: Sheri Easterling (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found