Mati Marroni (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mati Marroni on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on tunnettu Instagram-tilistään, jolle hän lataa bikinikuviaan. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt miljoonia seuraajia henkilökohtaisella Instagram-sivullaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mati Marronin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Mati Marroni Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä on Mati Marroni? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Mati Marroni Ikä

Kuinka vanha on Mati Marroni? Hän on syntynyt vuonna 2002. Hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Kat Stacks (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mati MarroniWiki/Bio
Oikea nimiMati Marroni
NimimerkkiMati
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä2002
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Mati Marronin poikaystävä

Kuka on Mati Marronin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Mati Marroni on toistaiseksi sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Harvey Petito (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mati Marronin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Mati Marronin nettovarallisuus? Mati Marroni tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Matin pääasiallinen tulonlähde ovat "OnlyFans", joista ihmiset voivat ostaa jäsenyyksiä katsellakseen häntä ja keskustellakseen hänen kanssaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Mati Marronin tosiasiat

  1. Mati Marronilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten rakastaja ja omistaa myös koiran nimeltä Corazon.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Zoi Lerma (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found