Gabriela Bee (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Gabriela Bee on kanadalainen Youtuberi ja Internet-julkkis. Hän oli vain yksi amerikkalainen teini, kunnes hän päätti julkaista ensimmäisen videonsa YouTubeen, joka oli suunnattu ystävilleen online-pelialustalla. Gabriela esitteli itsensä maailmalle Miss Beena YouTube-kanavallaan Miss Bee. Hänen videonsa jaettiin muutamilla suosituilla verkkofoorumeilla, ja hänen hyperaktiivinen itsensä arvostivat valtavasti foorumin jäsenet. Hänellä on yli 9 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan. YouTuberin lisäksi hän on myös musiikkiartisti, joka on coveroinut kappaleita henkilökohtaisella YouTube-kanavallaan ja Eh Bee -kanavalla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Gabriela Been Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Gabriela Been pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Gabriela Bee? Hän seisoo 5 jalkaa 1 korkeana tai 1,61 metrin tai 161 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 30-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 28 C.

Gabriela Bee Age

Kuinka vanha on Gabriela Bee? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. syyskuuta 2006. Hän on 14-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Gabriela Bee Wikipedia

Gabriela BeeWiki/Bio
Oikea nimiGabriela Bee
NimimerkkiGabriela
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä9. syyskuuta 2006
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 1 tuumaa (1,61 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 30-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko28 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Gabriela Bee poikaystävä

Kuka on Gabriela Been poikaystävä? Kuuma ja upea Youtuberi Gabriela on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Anncy Twinkle (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Gabriela Bee Net Worth

Mikä on Gabriela Been nettovarallisuus? Hän on tehnyt useita sponsoreita työskennellessään Disneyn, Pepsin ja Samsungin kaltaisten yritysten kanssa. Hän on tunnettu Eh Bee -fanien keskuudessa nimellä Miss Monkey. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Gabriela Bee Faktat

  1. Gabriela Bee lataa ensisijaisesti videoita, joiden sisältö on sama, mikä tavallaan auttaa häntä saamaan helposti yhteyden moniin faneihinsa ja katsojiinsa.
  2. Hän aloitti Vinen kanssa lataamalla hauskoja videoita, joita hän kuvasi autossa ja muutamissa muissa paikoissa.
  3. Kun katsojat alkoivat pitää Vinesin humoristisista sisällöistä, hän innostui luomaan lisää tällaisia ​​videoita.
  4. Hänen opetusvideonsa ovat yksinkertaisesti hauskoja, jotka ovat täysin viihdyttäviä ja hauskoja, mikä luo hyvän mielen tekijän katsojien keskuudessa.
  5. Tämä yksinkertainen yliopistotyttö, josta on tullut yksi myöhään nousevista kuuden sekunnin videosensaatioista, toivoo pysyvänsä mukana sosiaalisessa mediassa pitkään.

Lue myös: Jenna Arend (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found