Haley Pham (Youtuber) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Haley Pham on amerikkalainen fitnessguru, Youtuberi ja sosiaalisen median persoona. Hän ylläpitää YouTube-kanavaansa, jolla hänellä on yli 2,3 miljoonaa tilaajaa. Hän aloitti tanssimisen noin 11-vuotiaana. Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hänellä on Instagram-tilillään yli miljoona seuraajaa. Instagram-tilinsä lisäksi hänellä on myös valtava fani, jota seuraa TikTok-tilinsä alla. Hän aloitti YouTube-kanavansa nimellä sodapop738 noin 12-vuotiaana. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Haley Phamin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Haley Pham Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Haley Pham? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Haley Pham Net Worth

Mikä on Haley Phamin nettoarvo? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Lukijasi (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Haley PhamWiki/Bio
Oikea nimiHaley Pham
NimimerkkiHaley
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä5. joulukuuta 2000
SyntymäpaikkaAustin, TX
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväRyan Trahan (kihloissa
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Haley Phamin poikaystävä

Kuka on Haley Phamin poikaystävä? Hän on kihloissa toisen Youtuberin Ryan Trahanin kanssa vuoden 2018 lopulla. Ryan kosi heidän ollessaan tiematkalla. He ovat tehneet kourallisen videoita yhdessä Haleyn kanavalla. He ovat sittemmin luoneet yhteistyökanavan nimeltä "The Tramphamily". Heidän suosittuihin videoihinsa kuuluu yhteistä talon ostoa, lomailua ja harjoittelua. Monissa heidän videoissaan on heidän koiransa Spock. He menivät kihloihin toukokuussa 2020. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Gabe Chaun kanssa.

Lue myös: Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Haley Pham tosiasiat

 1. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 6. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 7. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 8. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 9. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 10. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 11. Hänen kirjassaan "Sain vahingossa tik tokin kuuluisaksi...?" Videolla Haley kertoo, kuinka hän nousi 165 000 seuraajasta 545 000 seuraajaan kuukaudessa.
 12. Tammikuussa 2020 hän julkaisi The Call Me Candid Podcastin sosiaalisen median tähti Lilly Annin kanssa.

Lue myös: Tiana Wilson (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found