Kelsey Kreppel (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kelsey Kreppel on tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja, joka on suosittu tämän sukupolven keskuudessa omalla YouTube-kanavallaan, joka häikäisee kaikkea eksoottisen näköisistä kakuista hauskoihin haasteisiin. Kanava, jonka tarkoituksena oli vain valmistella Pansinoa naulaamaan hänen näytökseen ilmestyvä persoonaansa, määritteli naisen uratavoitteet uudelleen. Hän ei tiennyt kuinka pitkälle hänen kanavansa tulisi! Hänen Kelsey Kreppel -kanavallaan on nyt erilaisia ​​sisältötyyppejä – leipomista, haasteita, tee-se-itse ja jopa pelaamista – lähes 730 K+ tilaajaa, ja se on kerännyt jopa yli miljoona katselukertaa! Sosiaalisen median tähtenä kasvaessamme tiedämme varmasti, että hänen menestystarinansa on kovan työn ruumiillistuma ja inspiroi massaa loputtomasti! Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Kelsey Kreppelin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kelsey Kreppel Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Kelsey Kreppel on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Kelsey Kreppel Ikä

Kuinka vanha on Kelsey Kreppel? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. syyskuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Matt D’Avella (YouTuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kelsey Kreppel Wikipedia

Kelsey KreppelWiki/Bio
Oikea nimiKelsey Kreppel
NimimerkkiKelsey
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä24. syyskuuta 1993
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväCody Ko
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Kelsey Kreppel -poikaystävä

Kuka on Kelsey Kreppelin poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa Cody Koon vuodesta 2017. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Kelsey Kreppel Net Worth

Mikä on Kelsey Kreppelin nettovarallisuus? YouTube-kanava on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kelsey Kreppelin ura

Kelsey Kreppel tekisi siitä näin ison sosiaalisessa mediassa! Yrittäessään tehdä uraa Hollywoodissa Rosanna päätti löytää tapoja, jotka voisivat valmistaa hänet viihtymään paremmin kameroiden edessä, minkä vuoksi hän sai hänet perustamaan YouTube-kanavan. Rosanna teki sitä, mitä hän parhaiten tietää leipurina, ja latasi ensimmäisen videonsa. Lukuun ottamatta YouTube-tilan valtaamista tee-se-itse-taiteilijana ja jopa pelaajana! Aluksi hän astui tähän YouTube-maailmaan yhden naisen armeijana, ja nyt hänellä on yli seitsemän hengen tiimi, mukaan lukien hänen vanhempansa ja sisarensa, jotka toimivat managereina ja jopa kuvaavat Kelseyn videoita. Toukokuussa 2019 hän julkaisi "Met Gala 2019 Fashion Review".

Kelsey Kreppel Faktat

  1. Kelsey Kreppelin kanava tarjoaa myös tee-se-itse- ja haasteita, joissa hänen sisaruksestaan ​​on tullut usein esiintyviä kasvoja ohjelmissa.
  2. Koska Kelsey on videopelien, scifin, sarjakuvien ja matematiikan nörtti, hän päätti kirjoittaa keittokirjan, jossa reseptit pyörivät kaiken nörttisen ympärillä.
  3. Kelsey Kreppel tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa.
  4. Hänellä on miljoonia seuraajia Instaram-tilillään.
  5. Valkoinen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Connor Murphy (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found