emmymadeinjapan (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Avioero, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Emmy Cho eli emmymadeinjapan on kiinalais-amerikkalainen YouTuber, jonka kotipaikka on Rhode Island. Hänet tunnetaan YouTube-kanavastaan, jossa hän jakaa ruoanlaittovideonsa ja makutestejä eri maista. Hänellä on miljoonia tilaajia YouTube-kanavallaan. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää emmymadeinjapanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, avioerosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Emmymadeinjapan Age

Kuinka vanha emmymadeinjapan on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. heinäkuuta 1982. Hän on 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Kaliforniassa. Hänen oikea nimensä on Emmy Cho.

Emmymadeinjapan Pituus & Paino

Kuinka pitkä Emmymadeinjapan on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset.

Emmymadeinjapanin nettoarvo

Mikä on Emmymadeinjapanin nettoarvo? Hän loi kanavansa, kun hän muutti miehensä kanssa Japaniin opettamaan maassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: CZN Burak (Ravintoija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

emmimadeinjapaniWiki/Bio
Oikea nimiEmmy Cho
Nimimerkkiemmimadeinjapani
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä17. heinäkuuta 1982
SyntymäpaikkaKalifornia
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoNimi ei tiedossa (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Emmymadeinjapan Aviomies

Kuka on Emmymadeinjapanin aviomies? Hän on naimisissa oleva nainen. Lisäksi hänen miehensä nimeä ei tiedetä. Hän muutti miehensä kanssa Japaniin.

Emmymadeinjapan Avioero: Lisäksi hän erosi aviomiehestään joidenkin henkilökohtaisten ongelmiensa vuoksi. Pariskunta ei julkistanut avioeron syytä.

Lue myös: Jack Scott Ramsay (Gordon Ramsay Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Emmymadeinjapanin ura

emmymadeinjapanin uran aikajana: Vuonna 2013 hän avasi YouTube-kanavansa. Hänellä oli toinen YouTube NextUp -kilpailu. Hän voitti 3 000 dollarin rahapalkinnon, 4 000 dollarin arvosta tuotantolaitteita ja kaksi viikkoa kestäneen "luolijaleirin" YouTube Spacessa LA:ssa projektien kuvaamiseksi. Hän voitti merkittävien YouTube-käyttäjien: MrRepzionin ja Peter Hollensin rinnalla.

Emmymadeinjapan Faktat

  1. Hän on allerginen kurkulle.
  2. Hän rakastaa ruokia, kuten Ice Cream Bread, Instant Ramen Elote, French Fry Soup ja Fried Dandelion.
  3. Viehättävä Emmy Cho julkaisee noin kolme videota viikossa lähes kahdelle miljoonalle tilaajalleen.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hänen YouTube-kanavansa kuvauksessa lukee: "Tervetuloa Emmymaden viralliselle YouTube-kanavalle Japanissa. Teen ja maistan uusia ja mielenkiintoisia ruokia, jotta sinun ei tarvitse. Jos sinulla on jotain, joka on mielestäsi jollain tapaa erityisen erikoista tai ainutlaatuista tai joka on ajankohtaista, jota voin kokeilla, lähetä minulle suora viesti täällä YouTubessa tai Facebookissa, niin katsotaan, sopiiko se tähän."

Lue myös: Robert Sandberg (kokki) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found