Joji (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura: 10 faktaa hänestä

Kuka on Joji? Hänen oikea nimensä on George Kusunoki Miller. Hän on amerikkalainen muusikko, joka löysi ensimmäisen kerran mainetta YouTube-kanavillaan TVFilthyFrank ja DizastaMusic. Hän loi useita hahmoja videoihinsa, mukaan lukien Filthy Frankin. Muita hahmoja olivat Pink Guy, Salamander Man, Lemon Guy ja Safari Man. Muusikkona hänet tunnetaan nimellä Joji. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Jojin Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, iästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Joji Age, elämä ja perhe

Kuinka vanha Joji on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. syyskuuta 1992. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Japanissa. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen oikea nimensä on George Miller. Hän on asunut Brooklynissa, New Yorkissa ja matkustanut Australiaan. Hän on puoliksi australialainen ja puoliksi japanilainen. Hän on hyvin yksityinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen.

Joji Pituus & Paino

Kuinka pitkä on Joji? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

JojiWiki/Bio
Oikea nimiGeorge Kusunoki Miller
NimimerkkiJoji
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä18. syyskuuta 1992
SyntymäpaikkaJapani
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusjapanilainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Joji tyttöystävä

Kuka on Jojan tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hän on luultavasti sinkku ja keskittynyt uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Joji-ura ja nettoarvo

Mikä on Jojin nettoarvo? Millerin aloitus viihdyttäjänä alkoi hänen kolmella nyt lakkaamattomalla YouTube-kanavallaan: DizastaMusic, TVFilthyFrank ja TooDamnFilthy. Ne koostuivat rap-kappaleista, kiroilusta, hölmöilystä, äärimmäisistä haasteista, ukulele-esityksistä ja shokkihuumoriohjelmasta nimeltä The Filthy Frank Show, jossa useimpia päähenkilöitä näytteli Miller, mukaan lukien Filthy Frankin nimihahmo. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

10 faktaa Jojista

  1. Varhainen elämä ja perhe: Millerin Filthy Frank -showlla on ollut suuri vaikutus internetkulttuuriin, ja se on vastuussa monien internetmeemien luomisesta.
  2. Miller asuu Brooklynissa, New Yorkissa.
  3. Miller lentää usein Los Angelesiin työn perässä, ja hänellä on siellä asuinpaikka.
  4. Hänellä on paljastamaton neurologinen häiriö, joka aiheuttaa stressin aiheuttamia kohtauksia.
  5. Tämä on yksi syistä, jotka saivat hänet lopettamaan YouTube-uransa.
  6. 12.6.2020 Joji ilmoitti, että albumi oli siirretty 25.9.2020 COVID-19-pandemian vuoksi.
  7. 18-vuotiaana hän lähti Japanista ja matkusti Yhdysvaltoihin.
  8. Hän on luonteeltaan salaperäinen ja yritti säilyttää yksityisyytensä, kuten poistamalla videon "Filthy Frank paljastaa itsensä?".
  9. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: JustJordan33 (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found