Amber Scholl (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Amber Schollilla on valtava seuraaja YouTubessa, ja se sisältää videoita kehon positiivisuudesta, terveydestä, kauneudesta, seksuaalisuudesta, elämäntavoista ja paljon muusta. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hän on tee-se-itse-guru, kauneus- ja lifestyle-vloggaaja. Hänet tunnetaan hyvin "Broke Girl Hacks" -sarjastaan ​​samannimisellä YouTube-kanavallaan. Hänellä on yli 3,3 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan. Häntä on edustanut Marienor Madrilejo Abrams Artists Agencyssä. Tämän lisäksi hänellä on myös valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Amber Schollin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Amber Scholl korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Amber Scholl? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hänellä on 33 C:n rintaliivit. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Amber Scholl -ikä

Kuinka vanha on Amber Scholl? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. elokuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Silver Springissä, MD. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi siskoa, Alyssa ja Angela. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Wild Spartanz (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Amber SchollWiki/Bio
Oikea nimiAmber Scholl
NimimerkkiKeltainen
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä13. elokuuta 1993
SyntymäpaikkaSilver Spring, MD
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Amber Scholl -poikaystävä

Kuka on Amber Schollin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Lisäksi hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Amber Scholl Net Worth

Mikä on Amber Schollin nettovarallisuus? Vloggaaminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD). Lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä suositun Primark-myymälän kanssa ja mennyt uusiin paikkoihin ympäri Yhdysvaltoja.

Lue myös: Erika Saccone (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Amber Scholl -ura

Amber Scholl -videot ovat elämäntapapohjaisia. Hän tuottaa päivittäisen vlogin meikki- ja kauneusvinkkeineen. Hänellä on valtava seuraaja, ja hän jatkaa onnellisen ja todellisen sisällön tuomista katsojilleen.

Amber Scholl -faktoja

  1. Amber Schollilla on yli 900 K+ seuraajaa amberscholl Instagram-tilillään.
  2. Ennen kuuluisuutta hän ajoi Postmatesille saadakseen elantonsa, ennen kuin hänen YouTube-kanavansa alkoi levitä lokakuussa 2016.
  3. Hän pyörittää myös omaa kauneuskanavaansa, joka syntyi paljon ennen hänen perhevloggauskanavaansa.
  4. Hän on nuori ja nouseva YouTube-käyttäjä, joka tekee kauneus- ja lifestyle-vlogeja.
  5. Amber Scholl muutti äskettäin Brightoniin keskittyäkseen ja sijoittaakseen enemmän aikaa YouTube-kanavaansa.

Lue myös: Natacha Oceane (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found