Technoblade (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Technoblade on amerikkalainen youtuber ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänet tunnetaan videopelien julkaisemisesta kanavallaan. Hän on kerännyt 3,9 miljoonaa tilaajaa. Hänet tunnetaan PvP:n taidoistaan, strategiastaan ​​ja taktiikoistaan. Hän lataa pääasiassa komedia- ja Minecraft-videoita. Hän loi sarjan kanavalleen nimeltä Skywars. Häntä pidetään yleisesti Minecraft-yhteisössä yhtenä maailman parhaista pelaajista. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Technobladen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä olevista faktoista!

Technoblade korkeus ja paino

Kuinka pitkä Technoblade on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Technoblade-aika

Kuinka vanha on Technoblade? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. kesäkuuta 1999. Tällä hetkellä hän on 21-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Danny Gonzalez (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Vaimo, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Technoblade Wiki

TechnobladeWiki/Bio
Oikea nimiTechnoblade
NimimerkkiTechno
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä1. kesäkuuta 1999
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Technoblade tyttöystävä

Kuka on Technobladen tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hän suunnittelee parhaillaan videoiden luomista YouTube-tililleen ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa.

Technoblade Net Worth

Mikä on Technobladen nettovarallisuus? Techno yksin keräsi 11 625 dollaria hyväntekeväisyyteen, kun tapahtuman kokonaiskeräys oli 36 264 dollaria. Hän nauttii elämästään täysillä. Hänen säännöllisiä viestejään näkemällä ei ole vaikeaa päätellä, että hän rakastaa pitää hauskaa ja olla hullu. Hänellä on melkoinen naispuolinen fani söpön naapurin ulkonäön ansiosta. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Rachel Cook (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Technoblade-ura

Technoblade tekee suurimman osan videoistaan ​​Minecraft-palvelimella, joka tunnetaan nimellä Hypixel. Hän on saavuttanut [PIG+++]-arvon suositulla Minecraft-palvelimella Hypixel voitti Minecraft Monday -turnauksen neljä kertaa. Technoblade tunnetaan erittäin hyvin Minecraft-yhteisössä erittäin hyvästä PVP-taistelusta.

Technoblade perhe

Technoblade tunnetaan myös nimellä Technothepig ja The Blade. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on myös 3 sisarta, 1 veli ja Floof-niminen koira, jota hän ajoittain käyttää katseluun. Hän myös soittaa usein Hypixelin Skyblock-versiota, jossa on usein hänen ystävänsä tai yhteistyökumppaninsa Jiyn, TimeDeo ja xHascox. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Faktoja Technobladesta

  1. Technoblade voitti tapahtuman ShotGunRaidsilla ja sai $5,000 maksun sekä arvostetun sijoituksen.
  2. Viikolla 13 hän liittoutui Wilbur Sootin kanssa.
  3. Hän on aktiivinen myös Instagram-alustalla.
  4. Äskettäin hän osallistui Noxcrew's ja Dangthatsalongname's MC Championship -tapahtumaan.
  5. Hän uskoo: "Jos haluan kuolla tuleen, minun tarvitsee vain mennä ulos."

Lue myös: Shane Madej (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found