Ana Lorde (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Ana Lorde, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Hänet tunnetaan parhaiten luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään. Hän työskenteli myös Playboy Maximin ja FHM:n kanssa. Nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileillään monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen mallilahjakkuutensa ohella Ana Lorde tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla kuvillaan Instagramissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on Instagram-tilillään yli 3,8 miljoonaa seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ana Lorden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Ana Lorden pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Ana Lorde on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Ana Lorden kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-42 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 CC.

Ana Lorden ikä

Kuinka vanha on Ana Lorde? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jason Mendez (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Ana Lorde Wiki

Ana LordeWiki/Bio
Oikea nimiAna Lorde
NimimerkkiAna
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Ana Lorden poikaystävä

Kuka on Ana Lorden poikaystävä? Hän on sinkku, eikä hänellä ole ollut romanttisia yhteyksiä kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hän on keskittynyt hyvin malliuraansa.

Lue myös: Narins Beauty (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Perhe, Faktat

Ana Lorden nettoarvo

Mikä on Ana Lorden nettovarallisuus? Mallin työ on hänen tärkein tulonlähde. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Ana Lorden tosiasiat

  1. Sophie Muddilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 3,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  4. Hän julkaisi ensimmäisen kuvan Instagram-tililleen Los Angelesissa marraskuussa 2013.
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  7. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  8. Ana Lorde tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa.

Lue myös: Anna Zak (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found