Emiru (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Emiru on amerikkalaisen internetjulkkiksen ja Twitch-tähden salanimi. Hänet tunnetaan parhaiten videopelien suoratoistosta Twitchissä. Emiru suoratoistaa erilaisia ​​pelejä, mutta hänet nähdään usein pelaamassa pelejä, kuten "League of Legends" ja "Fortnite". Hän julkaisee myös pelisisältöä YouTubessa. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt yli 240 000 seuraajaa. Hänen Twitch-tähtinimensä on 'emiru-tili'. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Emirun Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Emirun pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Emiru on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Emirun kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-35 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Emirun ikä

Kuinka vanha Emiru on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. tammikuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on syntyperää kiinalainen ja saksalainen. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Wichitassa, KS. Hänen etunimensä on Emily. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Zoie Burgher (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Emiru Wiki

EmiruWiki/Bio
Oikea nimiEmily
NimimerkkiEmiru
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä3. tammikuuta 1998
SyntymäpaikkaWichita, KS
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 60–200 000 dollaria (USD)

Emirun poikaystävä

Kuka on Emirun poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli suhteessa Dyrukseen.

Lue myös: David Cánovas (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Emirun nettoarvo

Mikä on Emirun nettovarallisuus? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 60-200 000 dollaria (USD).

Emirun tosiasiat

  1. Emirulla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.

Lue myös: Nihachu (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found