Faii Orapun (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Faii Orapun, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Faii Orapun tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutustu Faii Orapunin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Faii Orapun korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Faii Orapun? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Faii Orapunin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Faii Orapun Age

Kuinka vanha on Faii Orapun? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Justin Blake (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Faii Orapun Wiki

Faii OrapunWiki/Bio
Oikea nimiFaii Orapun
NimimerkkiFaii
Kuuluisa AsSosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Faii Orapunin poikaystävä

Kuka on Faii Orapunin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Faii Orapun on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Brianna Buchanan (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Faii Orapun Net Worth

Mikä on Faii Orapunin nettovarallisuus? Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hyvin nuorena Faii Orapun tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Faii Orapun Facts

  1. Faii Orapunilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Oranssi on yksi hänen lempiväristään.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Mia Hayward (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found