Ellie Zeiler (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Poikaystävä, Faktat

Ellie Zeiler on amerikkalainen sosiaalisen median tähti, joka tunnetaan parhaiten "elliezeiler" TikTok-tilistään, jolla hän julkaisee huulisynkronointi- ja tanssivideoita. Hän sai suosiota ensimmäisen kerran, kun Charli D’Amelio kommentoi yhtä TikTok-videostaan, kuinka samanlaisilta ne näyttivät. Hän pelasi koripalloa ja golfia yläasteella. Maaliskuussa 2020 hän aloitti aktiivisen postaamisen TikTokissa. Hän keräsi miljoona seuraajaa noin kuukaudessa. Hänen videonsa ovat ansainneet yli 5 miljoonaa seuraajaa TikTokissa, kuten heinäkuussa 2020. Hän julkaisee tyylikkäitä kuvia Instagram-tililleen, joka on kerännyt yli tuhat seuraajaa. Hän julkaisi TikTok-videon Megan Thee Stallionin kappaleeseen "Captain Hook" huhtikuussa 2020. Lisäksi alustatähden Charli D'Amelion fanit ovat hyökänneet hänen kimppuunsa, koska hänen väitetään kopioineen hänen sisältöään ja piiloutuneen väärennetyn tilin taakse pettääkseen. TikTokkerin faneja. Katsotaanpa hänen perhettä ja henkilökohtaista elämäänsä, mukaan lukien hänen elämäkerta, ikä, syntymäpäivä, nettovarallisuus, pituus, paino ja tosiasiat.

Ellie Zeiler Ikä

Ellie Zeiler on 16-vuotias. Hän on kotoisin San Diegosta, Kaliforniasta. Hänen vanhempansa ovat nimeltään Rick ja Sarah, ja hänellä on pari kaksoisveljeä nimeltä Ben ja Will.

Ellie Zeilerin perhe

Zeiler, syntynyt San Diegossa, oli koripallo- ja golfpelaaja yläasteella ennen kuin löysi mainetta TikTokista. Huhtikuussa 2020 D'Amelio-fanit saivat tuulen väärennetystä TikTok-tilistä nimeltä "charidamelio". Tilin sisältö sisälsi Zeilerin videoita, ja tämä harhaanjohtavan nimen lisäksi vaikutti D'amelio-faneilta Zeilerin yritykseltä hämmentää TikTokin käyttäjiä uskomaan, että se oli D'Amelion henkilökohtainen TikTok. Zeiler tuomitsi nopeasti spekulaation, että hän julkaisi videot TikTok Room Instagram -viestin kommenttiosiossa.

Ellie Zeiler ura

Kuka Ellie Zeiler on urastaan ​​puhuen? Hän on saanut paljon huomiota näyttäessään D'Amelolta, mutta hänellä on myös valtava fanikunta superviihdyttävän sisällön ansiosta. Ellie Zeiler on joutunut ristituleen sen jälkeen, kun D'Amelion fanit syyttivät aloittelevaa TikTok-tähteä sisällön varastamisesta ja tahallisesta muiden käyttäjien pettämisestä niiden samankaltaisuuden vuoksi.

Tiktokissa 21. huhtikuuta 2020 levisi video, joka huusi Zeilerin väitettyä tiliä Twitterissä, koska se käytti Charlin nimeä oman sisältönsä mainostamiseen.

Tilin, joka oli nimeltään "charidamelio", D'Amelion etunimestä poistettiin L-kirjain, profiilissa oli kuulemma kuvia Zeileristä. Videossa korostettiin myös, että tämä tili piti sisällöstä "EllieZeilerr", jonka kerrotaan olevan Zeilerin Twitter-profiili. Zeiler on kuitenkin puolustanut itseään sanomalla, että kumpaakaan profiilia ei hallinnoida hän.

'charidamelio'n takana oleva käyttäjä selvensi myös, että hän ei ole D'Amelio tai Zieler, vaan oli sen sijaan fanitili, joka yritti pitää hauskaa kahden samankaltaisen kanssa. "Ellie Zeiler ei ole koskaan hoitanut tätä tiliä", he sanoivat. "Älä anna hänelle paskaa jostain, jonka kanssa hänellä ei ole mitään tekemistä. Se ei ole myöskään Charli."

Charli D'Amelio itse ei ole vielä kommentoinut kiistaa, vaikka ottaen huomioon, kuinka se on vallannut TikTok-fanit viimeisen 24 tunnin aikana, hän on todennäköisesti tietoinen siitä.

Ellie Zeiler poikaystävä

Hän ei seurustele kenenkään kanssa, koska hänelle ei kerrota kenellekään tai jaeta sosiaalisessa mediassa. Tällä hetkellä hän on keskittynyt täysin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Alina Mour (TikTok Star) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Faktat

Ellie Zeiler Net Worth

Paljonko Ellie Zeilerin arvo on? Hänen omaisuutensa on noin 500-600 000 dollaria. Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuumaa pitkä ja painaa noin 55 kg tai 121 lbs.

Ellie Zeiler Wiki & Bio

Wiki/Bio
Oikea nimiEllie Zeiler
NimimerkkiEllie
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

6. maaliskuuta 2004
AmmattiTikToker, sosiaalisen median tähti
KuuluisaCharli D'Amelio kommentoi yhtä TikTokistaan

videoita siitä, kuinka samanlaisilta ne näyttivät

SyntymäpaikkaYhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristillinen
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
ZodiacKalat
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'4"

Senttimetrit: 162 cm

Mittarit: 1,62 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-28-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriRuskea
Hiusten väriRuskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Tatuointeja?NA
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 500-600 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetNoin 4-8k dollaria
Perhe
VanhemmatIsä: Rick

Äiti: Saara

SisarusVeli: Ben ja Will

Sisar: Ei yhtään

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Ex-poikaystäväEi tunnettu
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusKotikoulutettu
YliopistoEi tunnettu
KouluPeruskoulu
Suosikki
LempiväriMusta
LempinäyttelijäRobert Pattinson
SuosikkikeittiöMannermainen keittiö
Suosikki merkkiClean & Clear, Capezio, Maddie Style
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMeikkaus, tanssi, laulu ja valokuvaukset
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Holly H (TikTok Star) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Faktat

Ellie Zeiler tosiasiat

  • Ellie Zeiler nousi kuuluisuuteen toukokuussa 2020, kun fanit ymmärsivät hänen hämmästyttävän samankaltaisuutensa D'Amelion kanssa.
  • Ihmiset ovat syyttäneet Ellieä Charlin "kopioimisesta" vaikutusvallan vuoksi.
  • Ellie on taputtanut syytöksiä useita kertoja ja selventänyt, että asiaan ei liity draamaa eikä plagiointia.
  • Zeilerillä on 64 000 seuraajaa Instagramissa, ja hän perusti vasta äskettäin Twitter-tilin.
  • Twitterissä oleva väärennetty tili julkaisi anteeksipyynnön tähden nimessä, vaikka profiili on sittemmin poistettu käytöstä.
  • 'charidamelio'n takana oleva käyttäjä selvensi myös, että hän ei ole D'Amelio tai Zieler, vaan oli sen sijaan fanitili, joka yritti pitää hauskaa kahden samankaltaisen kanssa.
  • Tiktoker Ellie Zeiler muistuttaa omituisesti Charli D'Ameliota, mutta jotkut katsojat ovat syyttäneet häntä alustan suurimman tähden kopioimisesta.
  • Aiemmasta hämmennystä huolimatta Zeiler näyttää päättäväisesti tukevan TikTok-kuningattarta jälkimmäisen skenaarion jälkeen ja selventää, että hänellä ei ole muuta kuin hyvää tahtoa Charlia kohtaan huolimatta fanien päinvastaisista spekulaatioista.

Lue myös: Charli D’Amelio (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found