sahlt (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

sahlt eli Alycia Tyre, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella sahlt tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia sahlt_ Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää sahltin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

sahlt Korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä sahlt on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-24-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

sahlt Ikä

Kuinka vanha sahlt on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. marraskuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänen oikea nimensä on Alycia Tyre. Hänen vanhempansa ovat eri syntyperää, mukaan lukien venäläisiä, afroamerikkalaisia, ranskalaisia ​​ja hollantilaisia. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Brianna Buchanan (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

sahltWiki/Bio
Oikea nimiAlycia rengas
Nimimerkkisahlt
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä11. marraskuuta 1996
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-24-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYBN Nahmir
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 10 000 dollaria (USD)

sahlt Poikaystävä

Kuka on sahltin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti sahlt liittyy romanttisesti YBN Nahmiriin ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Yousef Erakatin ja Klaus Bauschin kanssa. Hän on myös maininnut, että tämä on kaukosuhde.

Lue myös: Jasmine Lotus (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

sahlt Ura & Net Worth

Mikä on sahltin nettoarvo? Sahlt tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Hän julkaisi ensimmäisen twiittinsä "Tooooo many fake people I'm cool just my lähipiirini kanssa." Hän julkaisi joulukuussa 2013. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 10 000 dollaria (USD).

sahlt Faktat

  1. sahltilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hänen suosikkiruokansa on guacamole ja kana.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta. Hän on epäilemättä perustamassa lupaavaa uraa.

Lue myös: Jason Mendez (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found