Sophie Aspin (Youtuber) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Sophie Aspin on englantilainen grime-taiteilija ja Youtuberi. Hän esiintyi lähetysalustan BGMedian YouTube-kanavalla. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Sophie Aspinin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Sophie Aspin Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Sophie Aspin? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Sophie Aspin Ikä

Kuinka vanha on Sophie Aspin? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. elokuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hänellä on Englannin kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Manchesterissa, Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on esiintynyt yhdessä veljensä Alex Aspinin kanssa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Adam22 (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Sophie AspinWiki/Bio
Oikea nimiSophie Aspin
NimimerkkiSophie
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä19. elokuuta 2002
SyntymäpaikkaManchester, Englanti
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Sophie Aspinin poikaystävä

Kuka on Sophie Aspinin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Sophie Aspin on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Berleezy (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Sophie Aspinin ura ja nettoarvo

Mikä on Sophie Aspinin nettovarallisuus? Sophie Aspin tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Sophie Aspin tosiasiat

  1. Sophie Aspinilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut miljoona seuraajaa Instagramissa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hän syö usein muiden BG:n jäsenten kanssa, mukaan lukien Little T ja Millie B.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Anesongib (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found