Shahveer Jafry (Facebook-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Shahveer Jafry on pakistanilainen sisällöntuottaja, joka lataa pääasiassa komediavideoita henkilökohtaiselle Facebook-sivulleen. Hänet tunnetaan hyvin Facebook-sivustaan. Hänellä on yli 2,3 miljoonaa tykkäystä Facebook-sivullaan. Hänen videonsa kohdistuvat Desiin erityisesti etelä-aasialais-kanadalaiseen, perhekulttuuriin, perinteisiin ja piirteisiin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Shahveer Jafryn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Shahveer Jafry Pituus ja paino

Kuinka pitkä Shahveer Jafry on? Komea poika Shahveer Jafry seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 175 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 139 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 9,5 US.

Shahveer Jafry Age

Kuinka vanha on Shahveer Jafry? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. marraskuuta 1993. Hän on 26-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Islamabadissa Pakistanissa. Hänellä on Pakistanin kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Mike Majlak (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Shahveer JafryWiki/Bio
Oikea nimiShahveer Jafry
NimimerkkiShahveer
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä26. marraskuuta 1993
SyntymäpaikkaIslamabad, Pakistan
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuuspakistanilainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 63 kg (139 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero9,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Shahveer Jafry tyttöystävä

Kuka on Shahveer Jafryn tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Shahveer Jafry Ura & Net Worth

Mikä on Shahveer Jafryn nettovarallisuus? Hän on julkaissut kuvia äidistään Instagram-tililleen. Hänellä on neljä veljeä. Hänen veljensä Sunny on myös sosiaalisen median tähti. Hän opiskeli yritysmarkkinointia asuessaan Kanadassa. Hän aloitti videosisällön luomisen vuonna 2013, mutta ei ollut johdonmukainen alussa. Hän onnistui vasta, kun hän alkoi postata jatkuvasti. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Shahveer Jafry Faktat

  1. Shahveer Jafry on erittäin aktiivinen Facebookissa.
  2. Hän on erittäin komea ja älykkään näköinen.
  3. Hänen vaatelinjansa verkkosivusto kaatui suuren liikenteen vuoksi heti sen äskettäisen julkaisun jälkeen.
  4. Valkoinen on yksi hänen suosikkiväristään.
  5. Hän avasi YouTube-kanavan, jolla on yli 2,5 miljoonaa tilaajaa.

Lue myös: Anna Nystrom (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found