Victoria Matosa Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Victoria Matosa on brasilialainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on Instagram-tähti ja muotivaikuttaja. Hän on ollut aktiivinen Instagramissa alle vuoden. Näin lyhyessä ajassa hän on onnistunut saamaan valtavan seuraajan. Victoria on saanut lisää mainetta julkaisemalla säännöllisesti elämäänsä liittyviä päivityksiä Instagramissa. Hänet tunnetaan myös elämäntapa- ja muotipäivitysten julkaisemisesta, ja hän julkaisee victoriamatosareal-tililleen pääasiassa alusvaatteita ja uimapukukuvia. Hän kuuluu tuhatvuotiseen sosiaalisen median vaikuttajien sukupolveen. Vaikka hän kuvailee itseään laulajaksi ja tanssijaksi, siitä ei ole paljon näyttöä hänen sosiaalisessa mediassa. Monien mielestä hänet ovat rakastaneet lukuisat viestit hänen perheenjäsentensä kanssa, mukaan lukien hänen kuuluisa sisarensa. Lisäksi hän on suositumpi ikäryhmänsä keskuudessa suhteellisen elämäntapansa vuoksi. Riippumatta hänen perheensä omaisuudesta, hän kasvaa suojassa, äitinsä valppaiden silmien alla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Victoria Matosan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Victoria Matosa pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Victoria Matosa? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 61 kg tai 131 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Victoria Matosan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-26-44 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 CC.

Victoria Matosan ikä

Kuinka vanha on Victoria Matosa? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. toukokuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Brasiliassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lauren Pisciotta (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Victoria Matosa Wiki

Victoria MatosaWiki/Bio
Oikea nimiVictoria Matosa
NimimerkkiVictoria
Kuuluisa AsMalli, Instagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä8. toukokuuta 1997
SyntymäpaikkaBrasilia
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusbrasilialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 61 kg (131 lbs)
Kehon mitatnoin 38-26-44 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Victoria Matosa poikaystävä

Kuka on Victoria Matosan poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Victoria Matosa on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Kat Stacks (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Victoria Matosan nettoarvo

Mikä on Victoria Matosan nettovarallisuus? Hyvin nuorena Victoria Matosa tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Victoria Matosa Faktat

  1. Victoria Matosalla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Zaywoah (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found