Roman Atwood (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Roman Atwood? Hän on amerikkalainen YouTube-tähti ja pilailija, joka tunnetaan parhaiten julkisista ja piilokameroista tehdyistä kepposistaan. Hänen RomanAtwood-kanavansa on ansainnut yli 10 miljoonaa tilaajaa. Kuuntele bioa ja tiedä hänestä lisää.

Roman Atwoodin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Roman Atwood on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hänen ruumiinsa mitat ovat 68 kg tai 149 lbs. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen ruumiinsa mitat ovat 44-30-35 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Roomalainen Atwood-aika

Kuinka vanha on Roman Atwood? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. toukokuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen horoskooppi on Kaksoset.

Roman AtwoodWiki/Bio
Oikea nimiRoman Atwood
Nimimerkkiroomalainen
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä28. toukokuuta 1983
SyntymäpaikkaMillersport, OH
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Runkotilastotnoin 44-30-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetPoika: Noah ja Kane

Tytär: Cora

puolisoBrittney Smith
Ex-vaimoShanna Atwood
ÄitiSusan Anne Christman
IsäCurtis Dale Atwood
VeliDale Atwood (Youtuber)
NettovarallisuusNoin 800 000 dollaria

Roman Atwoodin vaimo ja lapset

Kuka on Roman Atwoodin nykyinen vaimo? Hän solmi tyttöystävänsä Brittney Smithin kanssa ja meni naimisiin Mauissa heinäkuussa 2018. Hänellä on pojat nimeltä Noah ja Kane sekä tytär nimeltä Cora. Hän ja hänen vaimonsa odottavat parhaillaan neljättä lastaan. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli naimisissa Shanna Atwoodin kanssa vuosina 2001–2008.

Roman Atwoodin ura ja nettoarvo

Mikä on Roman Atwoodin nettovarallisuus? Hänen ensimmäinen hittivideonsa oli nimeltään "Cops Get Owned!!!" jonka hän julkaisi maaliskuussa 2012. Hänen toisella kanavallaan RomanAtwoodVlogsilla on sama maailmassa matkustava pilailija sekä videoblogeja hänen isyydestään. Hän teki yhteistyötä Steve-O:n kanssa kepponen tekemisessä videossa nimeltä "What would You Do Prank". Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 800 000 dollaria. YouTube-kanava on hänen ensisijainen tulonlähde.

Faktoja Roman Atwoodista

  1. Wiki & Bio: Hänen veljensä on toinen YouTube-käyttäjä Dale Atwood.
  2. Hänen vanhempansa ovat Curtis Dale Atwood ja Susan Anne Christman.
  3. Hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilinsä alla.
  4. Hänellä on Instagram-tilillään yli 4,5 miljoonaa seuraajaa.
  5. Hänellä on 15,4 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan elokuussa 2020.
  6. Hänen YouTube-kanavansa kuvauksessa lukee: "Olen Roman Atwood, tämä on elämäni isänä pojilleni Noah ja Kane ja tytär Cora sekä vaimoni Brittney Ohiossa. Olen tehnyt pilaa YouTubessa vuodesta 2010 ja vlogeja vuodesta 2013. Tämä kanava on perhe- ja lapsiystävällinen, joten kaikki voivat osallistua hauskanpitoon! Rakastan teitä kaikkia!"

Tiivistettynä

Roman Atwood on hyvin lähellä perhettään, vaimoaan ja lapsiaan. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä. Sininen on yksi hänen suosikkiväristään. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen perheensä, tyttärensä ja poikansa kuvia, jotka näyttävät niin suloisilta yhdessä. Hän avaa YouTube-kanavan 13. elokuuta 2013.

Lue myös: Noah Atwood (Roman Atwood Son) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, isä, äiti: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found