Julia Rose (Instagram-malli) Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Julia Rose (s. 30. joulukuuta 1993) on sambialais-amerikkalainen malli, Instagram-tähti, sosiaalisen median vaikuttaja ja Shagmag-nimisen digitaalisen lehden johtajien perustaja. Hän levisi World Seriesin Game 5:n aikana mallin Lauren Summerin kanssa lokakuussa 2019. Hän poseerasi alasti ja näytti rintojaan keskellä World Seriesin peliä 5 Nationals Parkissa ja sai valtavaa huomiota malli Lauren Summerin ja Kayla Laurenin rinnalla. lokakuuta 2019. Trio sai valtavaa mediahuomiota poseerauksen jälkeen. Tämän tapahtuman jälkeen Media kysyi malleilta, miksi he tekivät sen? Hot Models sanoi, että he tekivät sen, koska he haluavat lisätä tietoisuutta rintasyövästä. He sanoivat myös, "auttaakseen meitä maksamaan naisten sairaanhoitolaskut", koska sivuston tilaaminen johtaisi "tuottoon suoraan rintasyöpää sairastaville naisille". Myöhemmin, että heidät kiellettiin määräämättömäksi ajaksi jokaisesta MLB-stadionista ja tiloista. Tämän lisäksi Julia tunnetaan myös kuumista ja seksikkäistä alusvaatekuvistaan ​​ja lähes alasti Instagram-tilistään. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagramissaan käyttäjätunnuksella "its_juliarose". Hänen instagram-tilinsä on täynnä hänen vietteleviä saaliskuviaan ja piristävää vartaloaan. Lisäksi hän teki televisiodebyyttinsä MTV:n "Are You the One" -kaudella 4.

Julia Rose Ikä, pituus, paino ja mitat

Kuinka vanha on Julia Rose? Vuodesta 2020 lähtien Julia Rose on 26-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 56 kg. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 D. Hän käyttää kenkäkokoa 8 US. Hänellä on ruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänellä on kurvikas, viettelevä ja kuuma vartalo. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hänellä on kiiltävä ja hehkuva iho.

Lue myös: Xenia Deli (malli) Nettovarallisuus, Bio, Puoliso, Treffit, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Julia Rosen poikaystävä 2020

Kuka on Julia Rosen nykyinen poikaystävä? Vuodesta 2020 lähtien Julia Rose seurustelee uuden poikaystävänsä, Jake Paulin, kanssa. Tämä uusi pariskunta havaittiin yhdessä Miamissa hänen nyrkkeilyottelussaan brittiläistä YouTuber AnEsonGibia vastaan ​​30. tammikuuta, jota Paul hallitsi ensimmäisen erän tyrmäyksellä. Julia tuki uutta poikaystäväänsä koko viikon ennen kilpailua ja tapahtumissa. Usein nähty kaksikko vietti aikaa ja juhli Paulin entisen Mongeaun kanssa. Rose ja Mongeau järjestivät todellisen pilailijan tapaan jälkijuhlissa tappelun, joka päättyi intohimoiseen suudelmaan, vitsinä Paulille. Myöhemmin Rose julkaisi Instagram-tilillään liian ystävällisen kuvan Mongeaun kanssa. Toistaiseksi on epäselvää, milloin Rose ja Paul aloittivat seurustelun. Itse asiassa Paavalin treffihistoria on vielä monimutkaisempi kuin hänen uuden rakkautensa. Aiemmin Jake Paul on yhdistetty myös tähtiin, kuten Erika Costell ja Alissa Violet. Toisaalta Julia Rose seurusteli aiemmin poikaystävänsä Stephen McHughin kanssa. He erosivat sen jälkeen, kun McHugh petti Rosea "Hannah"-nimisen tytön kanssa Are You The One -ohjelman kaudella 5. Huhujen lisäksi Julia itse vahvisti, että hän ja Stephen eivät ole enää yhdessä Vegasissa viettämänsä ajan takia. Hän paljasti, että he lopettivat puhumisen kaksi päivää ennen "The Aftermatch" -nauhoitusta. Julia ja Stephen olivat olleet yhdessä maaliskuusta lähtien, kun kausi 4 päättyi.

”Mistä syystä hän tulisi Vegasiin, jos hän olisi tekemisissä kanssasi? Ehkä sinun pitäisi kysyä sitä häneltä”, Hannah vastasi ennen kuin rohkaisi Juliaa puhumaan exälleen salaa. "Tulet sopimattomalle henkilölle", hän sanoi.

Julia vahvisti, että hän ja Stephen eivät ole koskaan enää yhdessä sen ajan valossa, jonka hän vietti Vegasissa. Hän paljasti, että he lopettivat puhumisen kaksi päivää ennen "The Aftermatchin" nauhoittamista. Julia ja Stephen olivat olleet yhtä maaliskuusta lähtien, kun kausi 4 päättyi. Itse asiassa kaksikko oli kihloissa myös joulukuussa 2017. Sitten vuonna 2019 Stephen vahvisti Facebookistaan, että hän ja Julia ovat kihloissa maaliskuusta 2019 lähtien. Entinen pariskunta jopa julkaisi YouTube-kanavansa nimeltä "Jules & Stephen Jones" ja huhui teki yhteistyötä vaatemerkin kanssa.

Lue myös: Amelie Zilber (malli) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, ura, nettovarallisuus: 10 faktaa hänestä

Julia Rose Wiki

Bio/Wiki
Oikea nimiJulia Rose
NimimerkkiJulia
Syntymäpäivä30. joulukuuta 1993
Ikä26 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiMalli, Instagram Star
KuuluisaShagmagin perustaja

toimitusjohtajaShagmag
SyntymäpaikkaNew Orleans, Los Angeles, Kalifornia
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen syntyperä
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
Horoskooppi-merkkiKauris
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus (pitkä)Senttimetrinä: 176 cm

Metrissä: 1,76 m

Jalkatuumina: 5′9″

PainoPaino: 56 kg,

Paunaa: 123 lbs

Kehon mitat 34-26-37 tuumaa
Rintakehä [tuumina]34 tuumaa
Vyötärö [tuumina]26 tuumaa
Lonkat [tuumina]37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 D
Kengännumero8 USA
Silmien väriRuskea
Hiusten väriVaalea
Onko sinulla tatuointeja?Joo
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit? Stephen McHugh
PoikaystäväJake Paul
Puoliso/AviomiesEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
KouluPaikallinen lukio
Alma MaterTexas State University
Suosikki
SuosikkinäyttelijäCharlize Theron
LempinäyttelijäTom Cruise
LempiväriMusta
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
Suosikki lomakohdeThaimaa
HarrastuksetMusiikki ja valokuvaus,

Ajan viettäminen ystävien kanssa

Nettovarallisuus
NettovarallisuusNoin miljoona dollaria

(Vuodesta 2020)

Palkka, tulot ja tulot $150,000
MainospalkkiotEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Instagram käyttäjätunnus@its_juliarose

You tubeSHAGMAG TV
Viserrys@JuliaRose_33
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Youtube

Julia Rosen nettoarvo

Kuinka paljon Julia Rosen nettovarallisuus on? Vuodesta 2020 lähtien Julia Rosen nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin miljoona dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähde on malliura. Hän ansaitsee myös tuotemerkkisuosituksistaan ​​ja sponsoreistaan. Hän ansaitsee kunnon summan kuvauksistaan ​​ja saa myös palkkaa instagram-postauksistaan. Itse asiassa hän on ansainnut yli 150 000 dollaria pelkästään Patreonilta. Hän on esiintynyt useissa amerikkalaisissa verkko-ohjelmissa, kuten Star Trek: Enterprise, Code Monkeys ja CSI: NY. Hän ansaitsee myös kohtuullisen summan SHAGAMG-nimisestä digitaalisesta lehdestään.

Julia Rose malliura

Uran aikajana: Vuonna 2015 hän aloitti uransa muotimaailmassa muutettuaan Kalifornian Los Angelesiin. Hänen uransa sai suuren käänteen sen jälkeen, kun hän näytteli tosi-tv-ohjelmassa "Are You The One?" joka esitetään MTV:ssä. Sports Illustrated Swimsuit -lehti valitsi hänet finalistien malliksi heidän seuraavaksi huipputähdeksi. Hän työskenteli myös useiden alus- ja uimapukumerkkien kanssa ja esiintyi erilaisissa paikallisissa mainoksissa. Hän on myös Shagmag-nimisen digitaalisen lehden johtajien perustaja.

Lue myös: Pia Muehlenbeck (Instagram Star) Bio, Wiki, Ikä, Aviomies, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Julia Rosen elämäkerta ja perhe

Julia syntyi 30. joulukuuta 1993. Hänen syntymäpaikkansa on New Orleans, Los Angeles, Kalifornia, USA ja kasvoi Texasissa, USA:ssa). Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Hän on Sambian-Amerikan kansalaisuus. Hän kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaisesti hän suoritti koulunsa paikallisesta lukiosta ja Alma Materin Texasin osavaltion yliopistosta.

Lue myös: Suki Waterhouse (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Julia Rose tosiasiat

 • Hänen youtube-kanavansa nimeltä Jules & Stephen John, jossa hän teki yhteistyötä entisen poikaystävänsä Stephen Johnin kanssa.
 • Hänen debyyttivideonsa "001" hänen youtubessa.
 • Hän on kotoisin New Orleansista, Louisianasta.
 • Ohjelmassa "Oletko sinä yksi?" esitettiin MTV:ssä hänen täydellinen ottelunsa oli Cam Bruckman.
 • Hän rakastaa matkustamista.
 • Hänen unelmakohteensa on Thaimaa.
 • Hän on tehnyt yhteistyötä Valentina Fradegradan kanssa SHAGMAG-elokuvassa toukokuussa 2019.
 • Hän on lemmikkieläinten rakastaja ja unelma on silittää norsua.
 • Vuonna 2018 hän oli yksi Sports Illustrated Swimsuit Casting -malleista.
 • Hän lanseerasi oman tuotemerkkinsä "SHAGMAG" ja esiteltiin kansilehdellä maaliskuussa 2019.
 • Julia ja Lauren ovat myös erittäin hyvä ystävä.
 • Hän on myös yhdistänyt useita tatuointeja vartaloonsa.
 • Shag Magin perustajalla oli tapana myös esitellä katsojille runsaasti dekolteensa.
 • Hän on aktiivinen Patreonissa.
 • Italialainen on hänen suosikkikeittiönsä.
 • Hän rakastaa pizzan syömistä.
 • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
 • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Kaia Gerber (malli) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found