Jessie Paege (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kuka on Jessie Paege? Hän on amerikkalainen YouTube-tähti ja sosiaalisen median alusta. Hän nousi tunnetuksi sen jälkeen, kun hän avasi YouTube-kanavansa. Myöhemmin hän alkoi ladata sisältöä elämäntyyli-, muoti-, musiikki-, ruoka- ja tee-se-itse-videoiden luojaa, jotka löytyvät hänen omalta kanavaltaan, aiemmin nimeltään glamwithjessie. Hän on kerännyt yli 1,5 miljoonaa tilaajaa. Vuonna 2017 hän alkoi näytellä interaktiivisessa draamasarjassa Guilty Party Charliena. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Jessie Paegen iästä, pituudesta, painosta, urasta, perheestä, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kierteleviä ja kurvikkaita kuvia. Hän lataa usein luovaa ja ällöttävää sisältöään myös Instagram-tililleen.

Jessie Paege Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jessie Paege? Hän seisoo 5 jalan 11 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki ja myös voimistelija.

Jessie PaegeWiki/Bio
Oikea nimiJessie Paige Eisenberg
NimimerkkiJessie Paege
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä12. maaliskuuta 1999
SyntymäpaikkaNew Jerseyssä
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusBiseksuaali
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 11 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kuvatilastotnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
PoikaystäväDayne Dyer
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Faktaa Jessie Paegesta

 1. Wikipedia & Bio: Hän syntyi 12. maaliskuuta 1999 New Jerseyssä. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hänen oikea nimensä on Jessie Paige Eisenberg.
 2. Jessie Paegen ikä: Tällä hetkellä hän on 21-vuotias. Hän perusti YouTube-kanavansa ollessaan lukion fuksi.
 3. Jessie Paege Seksuaalisuus: Hän ilmestyi biseksuaalina heinäkuussa 2018.
 4. Perhe ja vanhemmat: Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Matt.
 5. Kuka on Jessie Paegen poikaystävä? Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta ja henkilökohtaisesta elämästään. Lisäksi hän seurusteli Dayne Dyerin kanssa. Hän paljastui myöhemmin biseksuaalina heinäkuussa 2018.
 6. Hän liittyi rock-yhtyeeseen kitaristiksi.
 7. Hänen kanavansa tarjoaa samanlaista sisältöä kuin Katharine Wardin kanava.
 8. Kuinka paljon Jessie Paegen nettovarallisuus on? Vuodesta 2020 lähtien hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).
 9. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
 10. Hänellä on Instagram-tilillään yli miljoona seuraajaa.
 11. Hän loi YouTube-kanavansa 28. joulukuuta 2013. Tähän mennessä hän on ylittänyt yli 104 280 599 katselukertaa elokuussa 2020.
 12. Hän rakastaa eläimiä paljon. Lisäksi hän tykkää värjätä hiuksiaan eri hiusväreillä.

Lue myös: Justine Ezarik (300 sivun iPhone Bill) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit