Mike Majlak (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Mike Majlak on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on markkinointipäällikkö yrityksessä nimeltä Lovesac. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Hänellä on yli 1,5 miljoonaa seuraajaa henkilökohtaisella Instagram-sivullaan hänen elämäntapakuviinsa. Hän ylläpitää myös YouTube-kanavaansa. Hän on myös YouTube-vloggaaja, kirjailija, entinen markkinointipäällikkö, valokuvaaja ja podcast-isäntä, joka tunnetaan YouTube-kanavastaan, joka pyörittää THE NIGHT SHIFT -sarjaa, sekä Impaulsive Podcastin isäntä yhdessä Logan Paulin kanssa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Mike Majlakin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Mike Majlak Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mike Majlak on? Hän seisoo 6 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,87 metrin tai 187 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 139 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 43-32-40 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Mike Majlak Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Mike Majlak? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. tammikuuta 1985. Tällä hetkellä hän on 35-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Milfordissa, CT. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi sisarta nimeltä Abby ja Jill. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Anna Zak (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Mike MajlakWiki/Bio
Oikea nimiMike Majlak
NimimerkkiMike
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä13. tammikuuta 1985
SyntymäpaikkaMilford, CT
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,87 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 67 kg (139 lbs)
Runkotilastotnoin 43-32-40 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväLana Rhoades
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Mike Majlak tyttöystävä

Kuka on Mike Majlakin tyttöystävä? Hänellä oli romanttinen yhteys Lana Rhoadesiin. Pariskunta seurusteli vuoden 2020 alusta lähtien. Mike ja Lana ovat olleet yhdessä kymmenen kuukautta. Se on ollut laajalti julkisuutta saanut vuoristorata, joka on täynnä ylä- ja alamäkiä. Äskettäin Mike ilmoitti kuitenkin eronneensa Lanasta. Hän selittää, että hänestä tuntui, että fanit ansaitsisivat selityksen, koska ero tapahtui aivan yllättäen. "Ei ole mitään erityistä syytä", hän sanoi. "Se ei ollut uskollisuusasia."

Lue myös: Lana Rhoades (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Mike Majlak Net Worth

Mikä on Mike Majlakin nettovarallisuus? Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 1,5 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Mike Majlak Ura

Mike oli aiemmin markkinointipäällikkö yrityksessä nimeltä "Lovesac". Hän työskenteli sosiaalisen median promootioissa "Nice Guy Promotions" -sivustolla ja oli bloggaaja "Essential Foodie" -sivustolla. Myöhemmin hän liittyi "Impaulsive Podcastiin" ystävänsä Logan Paulin kanssa ja hänestä tuli ohjelman fanien suosikki. Hän dokumentoi elämäkertansa debyyttikirjassaan "The Fifth Vital", joka kertoo hänen matkastaan ​​addiktina ja kauhuista, joita hän koki ennen kuin hän kynsi tiensä takaisin valoon.

Mike Majlak Faktat

 1. Wiki & Bio: Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
 2. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
 3. Hänellä on myös sisaruksia.
 4. Hänellä on myös kaksi koiraa nimeltä Finney Henry ja Brannie.
 5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
 6. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
 7. Hän jakaa selfieitä Mike Majlak Instagram-tilillään.
 8. Hänen TikTok-käyttäjänimensä on Mike Majlak.
 9. Hän rakastaa koripallon pelaamista.
 10. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.
 11. Hän rakastaa pesäpallon pelaamista vapaa-ajallaan.
 12. Hän jakoi suosikkivälipaloja ja -mausteita TikTokissa, joka on ylittänyt siellä miljoonan seuraajamäärän.

Lue myös: Rae Lil Black (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found