Shroud (Twitch Steamer) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Shroud on tunnettu kanadalainen striimaaja, YouTuber ja entinen Counter Strike Offensive -pelaaja. Grzesiek tunnustetaan usein yhdeksi parhaista "tähtäjistä". Lisäksi hän mainostettiin tähteeksi pelattuaan ensimmäisen persoonan räiskintä- ja Battle Royale -pelejä, kuten Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Apex Legends, Escape from Tarkov, Valorant ja paljon muuta. Hän on kerännyt yli 8,4 miljoonaa seuraajaa twitch-kanavallaan. Itse asiassa hän on alustan kolmanneksi seuratuin kanava, ja hänen YouTube-kanavallaan on myös yli 6,6 miljoonaa tilaajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Shroudin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Suojuksen korkeus ja paino

Kuinka pitkä Shroud on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Liinan ikä

Kuinka vanha Shroud on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. kesäkuuta 1994. Tällä hetkellä hän on 26-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen oikea nimensä on Mike Grzesiek.

Lue myös: Joedat Esfahani (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

KäärinliinaWiki/Bio
Oikea nimiMichael Grzesiek
NimimerkkiKäärinliina
Kuuluisa AsYoutuberi, pelaaja,

Sosiaalisen median tähti

Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä2. kesäkuuta 1994
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 41-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Liinan tyttöystävä

Kuka on Shroudin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Ice Poseidon (Twitch Steamer) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettoarvo, Faktat

Liinan nettoarvo

Mikä on Shroudin nettoarvo? Hän aloitti Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -uransa useissa ESEA-tiimeissä, erityisesti Exertus eSportsissa ja Manajumassa. Hänet allekirjoitettiin pian compLexity Gaming ja myöhemmin Cloud9 elokuussa 2014. Hän tekee uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD). Shroudin nettovarallisuus tulee hänen sisällönluonnin urasta sekä Twitchissä että YouTubessa, ja tulot saadaan lahjoituksista, mainoksista, sponsoroiduista striimeistä ja sponsoroiduista sopimuksista.

Liinan tosiasiat

  1. Shroud allekirjoitti pian compLexity Gaming varajäsenenä ja myöhemmin Cloud9 elokuussa 2014, kun he ostivat compLexityn listan.
  2. Hän auttoi johtamaan Cloud9:n ensimmäiselle sijalle ESL Pro Leaguen kaudella 4 vuonna 2016 ja toiselle sijalle ESL One Kölnissä 2017.
  3. 16. elokuuta 2017 ilmoitettiin, että hän ja pitkäaikainen joukkuetoveri Jordan "n0thing" Gilbert jättävät Cloud9:n aktiivisen listan.
  4. Grzesiek jätti Cloud9:n ja vetäytyi CS:GO:sta.
  5. Hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilinsä alla.

Lue myös: Clint Stevens (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit