Tyler Toney (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Tyler Toney? Hän on amerikkalainen, yksi viidestä erittäin suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin perustajista. Kanavalla on tähän mennessä yli 52 miljoonaa+ tilaajaa. Kanava lataa enimmäkseen temppukuviin ja komediaan erikoistuneeseen urheilu- ja viihdebrändiin liittyvää sisältöä. Viritä elämäkerta ja tiedä enemmän Tyler Toneyn iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, nettovarallisuudesta ja paljon muuta hänestä.

Tyler Toney Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on YouTube-tähti Tyler Toney? Hän seisoo 5 jalkaa 9 pitkänä tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Hänen vartalonsa ovat 44-32-37 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 21 tuumaa. Hän on voimistelija. Hänellä on tummanruskeat silmät, parta ja hiukset.

Tyler ToneyWiki/Bio
Oikea nimiTyler Toney
NimimerkkiTyler
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä24. maaliskuuta 1989
SyntymäpaikkaProsper, TX
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
KorkeusNoin 5 jalkaa 9 tuumaa
PainoNoin 70 kg (154 lbs)
RunkotilastotNoin 44-32-37 tuumaa
Hauislihaksen kokoNoin 21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetBarrett ja Colton
Vaimo/puolisoBethany Toney
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Tyler Toney elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Tyler Toney? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. maaliskuuta 1989. Tällä hetkellä hän on 31-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on kotoisin Prosperista, Texasista. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Tyler Toneyn vaimo ja lapset

Kuka on Tyler Toneyn vaimo? Hän on naimisissa oleva mies. Vuonna 2011 hän solmi Bethany Toneyn kanssa. Pariskuntaa on myös siunattu yhteisillä pojilla nimeltä Barrett ja Colton. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole saatavilla.

Tyler Toneyn ura ja nettoarvo

Tyler ToneyUran aikajana: Hän on järjettömän suosittu YouTube-kanavallaan. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Hän perusti yhdessä Coby ja Cory Cottonin, Cody Jonesin ja Garrett Hilbertin kanssa YouTube-kanavan kesäkuussa 2009 opiskellessaan Texas A&M -yliopistossa. Häntä pidetään Dude Perfectin taiteilijana. Lisäksi He ja Coby Cotton ovat Dude Perfect -brändin perustajajäseniä.

Kuinka paljon Tyler Toneyn nettovarallisuus on? Kuten vuonna 2020, hänen ensisijainen tulonlähde on hänen YouTube-kanavansa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD). Hän ylläpitää myös omaa tuotelinjaa, josta voi ostaa hienoja T-paitoja ja huppareita.

Lue myös: Coby Cotton (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Faktaa Tyler Toneysta

  • 16. maaliskuuta 2009 hän liittyi YouTubeen.
  • Hänen YouTube-biokanavansa lukee: "5 parasta silmukkaa vain potkii sen. Jos pidät urheilusta + komediasta, tule mukaan Dude Perfect -tiimiin!
  • Hänen Instagram-biografiansa lukee näin: "Jeesuksen pelastama syntinen, @bethanytoneyn aviomies, Barrettin isä, Colton, Rhett, parrakas kaveri of Dude Perfect, metsästäjä, ampuja, kalastaja, ylpeä teksasilainen".
  • Hänellä on yli 1,7 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään elokuussa 2020.
  • Jokainen hänen kanavalle Dude Perfect lataamista videoista on ylittänyt 400 miljoonaa katselukertaa.
  • Hän on hyvin läheinen lapsilleen ja vaimolleen.
  • Hänen harrastuksiinsa kuuluu uinti, matkustaminen, musiikin kuuntelu ja Netflixin tv-sarjojen katsominen.

Lue myös: Adande Thorne (Youtuber) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit