Zoie Burgher (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Zoie Burgher on amerikkalainen sosiaalisen median persoonallisuus ja Twitch-tähti. Hänet kiellettiin sivustolta avoimesti seksuaalisena pidetyn sisällön vuoksi. Hän on saavuttanut suosiota Twitch-kanavansa kautta. Hän on noussut katsotuimmaksi naissuorittajaksi, joka ansaitsi yli 260 000 tilaajaa lyhyessä ajassa. Hän on kohauttanut olkapäitään kilpailua joidenkin merkittävien naissuorapelaajien kanssa. Tämän lisäksi hänellä on yli miljoona YouTube-tilaajaa ja yli 3 000 Twitter-seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Zoie Burgherin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Zoie Burgherin pituus ja paino

Kuinka pitkä Zoie Burgher on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Zoie Burgherin aika

Kuinka vanha on Zoie Burgher? Hän syntyi 29. marraskuuta 1995 Yhdysvalloissa. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen oikeaa nimeään ei tiedetä. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän opiskeli Florida State Universityssä.

Lue myös: Joedat Esfahani (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Zoie BurgherWiki/Bio
Oikea nimiZoie Burgher
NimimerkkiZoie
Kuuluisa AsTwitch Star, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä29. marraskuuta 1995
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväD'Angelo
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Zoie Burgherin poikaystävä

Kuka on Zoie Burgherin poikaystävä? Hän esitteli poikaystävänsä D'Angelon lokakuussa 2017 YouTube-videossa "Reading Mean Comments With My BOYFRIEND!" Lisäksi hän ei ole antanut minkäänlaista näkemystä aiemmasta deittailuelämästään. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Lue myös: Cincinbear (Twitch-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Zoie Burgherin ura ja nettoarvo

Mikä on Zoie Burgherin nettovarallisuus? Hän alkoi käyttää innokkaasti sosiaalista mediaa vuonna 2013. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Hänen Snapchat-tarinoitaan katsoo yli 200 000 ihmistä. Lisäksi hän saa paljon kritiikkiä kaikkialla sosiaalisessa mediassa, monet ihmiset arvostivat kulissien taakse katsottua, mitä hänen kokopäiväisen suoratoistoyrityksensä hoitaminen vaatii. Monet katsojat sanoivat saaneensa uutta arvostusta Zoie Burgherin tekemiseen. Hän oli finalisti Miss Coed 2016 -kilpailussa juniorina.

Zoie Burgherin faktat

 1. Zoie Burgher julkaisee reaktiovideoita taitavalle YouTube-kanavalleen.
 2. Hän lähetti suoria Call of Duty -istuntoja pukeutuessaan hänen tunnusmerkikseen paljastaviin asuihinsa.
 3. Useiden Twitchin väliaikaisten jäädytysten jälkeen Burgher on nyt pysyvästi kielletty lähettämästä mitään sivustolle.
 4. Myöhemmin hän rekisteröi huomionsa muihin sosiaalisen median alustoihin, kuten YouTubeen, Instagramiin ja Twitteriin.
 5. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 6. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 7. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 8. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 9. Hän on saavuttanut suosiota @Zoie Burgher -nimisen Twitch-kanavansa kautta.
 10. Hän julkaisee keskuudessamme ja chat-videoita.
 11. Hän ylläpitää myös YouTube-kanavaa nimeltä "Zoie Burgher".
 12. Hän on erittäin kiinnostunut poliittisista aiheista.

Lue myös: 39daph (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit