Romeo Beckham (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Romeo Beckham on brittiläinen Instagram-tähti ja TikTok-tähti, joka on suosittu myös useilla muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänet tunnetaan parhaiten jalkapallotähti David Beckhamin ja entisen poptaiteilijan Victoria Beckhamin poikana. Lontoosta, Englannista kotoisin oleva Romeo varttui pelaamalla koripalloa ja tutustui sosiaaliseen mediaan jo nuorena. Jossain vaiheessa hänellä oli tapana työskennellä kuusi päivää viikossa ennen kuin hänestä tuli näkyvä henkilö Internetissä. Hän on aktiivisin TikTokissa, jossa hän on kruunattu käyttäjä, jolla on yli miljoona fania ja useita miljoonia sydämiä. Jokainen hänen postauksestaan ​​alustalla kerää tuhansia katselukertoja. Hänen videonsa ovat lyhyitä komediasketsejä, jotka käsittelevät erilaisia ​​aiheita arjesta popkulttuuriin. Hill on melko suosittu myös Instagramissa. Hän käyttää sitä pääasiassa lähettääkseen kuvia perheestään, ystävistään ja kissoistaan. . Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Romeo Beckhamin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, vanhemmista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Romeo Beckhamin ikä

Kuinka vanha on Romeo Beckham? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. syyskuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Lontoossa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Romeo Beckham Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Romeo Beckham? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Romeo Beckhamin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 7 tuumaa. Lisäksi hänellä on lihaksikas vartalo ja keskipaino on 55 kg tai 121. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

Romeo-Beckham-ikä

Lue myös: Ashe Maree (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Romeo Beckham Wiki

Romeo BeckhamWiki/Bio
Oikea nimiRomeo Beckham
NimimerkkiRomeo
Kuuluisa AsInstagram-tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä1. syyskuuta 2002
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 39-28-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväMia Regan
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Romeo Beckhamin tyttöystävä

Kuka on Romeo Beckhamin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän seurustelee Mia Reganin kanssa. Hän seurusteli aiemmin Stranger Things -tähti Millie Bobby Brownin kanssa.

Romeo Beckhamin nettoarvo

Kuinka paljon Romeo Beckhamin nettovarallisuus on? Hän oli teini-iässä hyvin tavallinen poika. Hän kävi koulua, pelasi koripalloa ja oli aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Myöhemmin hänet palkattiin työhön, jossa hänen oli työskenneltävä kuusi päivää viikossa. Hän jatkoi säännöllisesti julkaisemista sosiaalisessa mediassa ja ajan myötä hänestä tuli suositumpi sosiaalisen median vaikuttajana. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Romeo-Beckhamin nettoarvo

Lue myös: Rae Lil Black (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Romeo Beckhamin perhe

Romeo Beckhamin isän nimi on David Beckham ja äiti Victoria Beckham, entinen pop-taiteilija. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme sisarusta: Cruz, Brooklyn ja Harper.

Romeo Beckhamin faktat

  1. Romeo Beckham asui Espanjassa, Los Angelesissa ja Englannissa, kun hänen isänsä pelasi ammattilaisjalkapalloa.
  2. Hän on erittäin suosittu koomikko TikTokissa.
  3. Toisin kuin useimmat muiden sovelluksen käyttäjien viestit, suurin osa hänen videoistaan ​​ei sisällä esityksiä samalla kun ne synkronisoivat suosittujen kappaleiden ja dialogien kanssa.
  4. Sen sijaan hänen sisältönsä muistuttaa kovasti vanhoja Vine-videoita, joiden tekijöiden piti keksiä innovatiivisia tapoja viihdyttää yleisöään työskennellessään kuuden sekunnin aikarajan sisällä.
  5. Romeon videot ovat myös lyhyitä.
  6. Hän käyttää myös elokuvaeditointitekniikkaa nimeltä fast cut, joka oli aiemmin yksi Vine-videoista.
  7. Hänen veljensä Cruz on hänen yleisin yhteistyökumppaninsa.
  8. Hän esiintyy säännöllisesti videoissaan.

Lue myös: Kayleigh Swenson (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found