Dan Bilzerian (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Dan Bilzerian on tunnettu amerikkalainen näyttelijä, Internet-persoonallisuus, ammattimainen pokerinpelaaja ja Instagrammer. Vuonna 2014 Bilzerian haastoi Lone Survivor -elokuvan tuottajat oikeuteen. Hän on amerikkalainen pääomasijoittaja, jolla on yli 32 miljoonaa seuraajaa alustalla. Viime aikoina on väitetty, että hänen koko elämäntapansa perustuu valheisiin ja hän on itse asiassa lähellä konkurssia. Viritä elämäkertaan ja tutustu Dan Bilzerianin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Dan Bilzerian Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Dan Bilzerian on? Hän on hyvännäköinen 40-vuotias mies. Hän seisoo korkeana ja on 5 jalkaa korkea. 10 tuumaa. tai muuten 1,78 metriä, kun hänen ruumiinsa painaa noin 78 kg. Hänellä on vaalea iho, mustat hiukset ja ruskeat silmät.

Dan Bilzerianin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Dan Bilzerian? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. joulukuuta 1980. Tällä hetkellä hän on 39-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Tampassa, Floridassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä nimi on Paul Bilzerian ja äiti nimeltä Terri Steffen. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on toisen pokerinpelaajan Adam Bilzerianin veli. Hän on armenialaista syntyperää isänsä kautta. Koulutuksensa mukaan hän ilmoittautui Floridan yliopistoon ja opiskeli siellä neljä vuotta pääaineenaan kauppatieteet ja kriminologia, mutta on epäselvää, valmistuiko hän koskaan.

Lue myös: Catherine Paiz (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Dan BilzerianWiki/Bio
Oikea nimiDan Bilzerian
NimimerkkiDan
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä39-vuotias
Syntymäpäivä7. joulukuuta 1980
SyntymäpaikkaTampa, FL
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 78 kg (171 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero10,5 (USA)
Tyttöystävä listat1. Lindsey Pelas

2. Natalie Roush

3. Kiki Passo

4. Jen Selter

5. Katie Bell

6. Abby Rao

7. Kinsey Wolanski

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 miljoonaa dollaria (USD)

Dan Bilzerian tyttöystävä

Kuka on Dan Bilzerianin tyttöystävä? Hän on ollut suhteessa useiden näyttelijöiden ja mallien kanssa. Hän seurusteli mallien kuten Lindsey Pelasin, Natalie Roushin, Kiki Passon, Jen Selterin, Katie Bellin, Abby Raon, Kinsey Wolanskin ja monien muiden kanssa.

Dan Bilzerianin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Dan Bilzerianin nettovarallisuus? Lyhyen aikaa hänet nähdään elokuvissa stunt-kaksikkona vuoden 2013 toimintaelokuvassa Olympus Has Fallen. Hän voitti yli 30 000 dollaria vuoden 2009 World Series of Pokerin päätapahtumassa. Hän on yksi suosituimmista Internet-sensaatioista, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria.

Dan Bilzerian tosiasiat

  1. Hänet tunnetaan surullisen nimellä "Instagramin kuningas".
  2. Instagramissa suurin osa hänen julkaisuistaan ​​liittyy hänen ylenpalttisen rikkaaseen elämäntapaansa.
  3. Hän on myös amatööripokerinpelaaja.
  4. Hänellä on taipumus tehdä valtavia harkintavirheitä pelin aikana, mikä maksaa hänelle paljon.
  5. Lisäksi monet pokeriin liittyvät virkailijat ovat sanoneet, että hän on vain väitetty pokerinpelaaja itse, hän ei ole jo niin rikas, että voisi kuluttaa hyvin kasinolla.
  6. Häntä voidaan pitää hyvänä strategina ja bisnesmielisenä kaverina, joka ansaitsee paljon mainetta yhdestä yöstä ja tutki itseään myös muissa yrityksissä.
  7. Äskettäin hän on väittänyt, että hänet erotettiin kunniallisesti Yhdysvaltain laivaston SEAL-joukoista koulutuksensa jälkeen.
  8. YouTuber Philion väitti, että hän kutsui häntä Instagramin "mies-vauvaksi".
  9. Hänen rahoituslähteensä on Ignite International Limited, jonka toimitusjohtaja ja perustaja hän on.
  10. Viime aikoina on kuitenkin väitetty, että suurin osa hänen elämästään perustuu valheisiin.

Lue myös: Pineapplebrat (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found