Lyna Perez (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lyna Perez, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen lahjakkuutensa lisäksi Lyna Perez tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hän jakaa säännöllisesti seksikkäitä videoita itsestään 5,7 miljoonan Instagram-seuraajan kanssa. Viritä elämäkerta ja tutustu Lyna Perezin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lyna Perezin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Lyna Perez on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Sosiaalisen median vaikuttaja kuvasi videoita varten usein uima-altaan äärellä, näennäisesti sisätiloissa. Lyna erottui helposti eniten, kun hän liikkuu useiden seksikkäiden asentojen välillä suoraan kameran edessä. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-24-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lyna Perezin ikä

Kuinka vanha on Lyna Perez? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. marraskuuta 1992. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Miamissa, Floridassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Mario Selman (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lyna PerezWiki/Bio
Oikea nimiLyna Perez
NimimerkkiLyna
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä4. marraskuuta 1992
SyntymäpaikkaMiami, FL
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-24-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Lyna Perezin poikaystävä

Kuka on Lyna Perezin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Lyna Perez on toistaiseksi sinkku. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Brianna Buchanan (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Lyna Perezin ura ja nettoarvo

Mikä on Lyna Perezin nettovarallisuus? Lyna Perez tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Malli pukeutui usein sopusoinnussa paratiisillisen asun kanssa, kun hän heilutti rohkeita, neonpinkkienpunaisia ​​bikinejä, jotka pomppasivat hänen syvään rusketukseensa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lyna Perezin tosiasiat

  1. Lyna Perezillä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  2. Hänellä on herkkä figuuri, jota hän näyttää säännöllisesti, ja hänellä on runsaasti dekoltee- ja alarintaa, jotta hänen fanit voivat katsella.
  3. Hän kiusoitteli seuraajiaan antamalla laukaukselle vieläkin viettelevän tunnelman.
  4. Hän harjoittelee säännöllisesti.
  5. Hän rakastaa puoliksi ylhäällä olevia letit.
  6. Lisäksi hänen kynnensä ovat aina hoidettuja ja maalattu mustaksi.
  7. Jokainen hänen Instagram-kuvansa on provosoiva kuva, joka näytti olevan fanien suosikki, ja hyvin lyhyemmässä ajassa se keräsi yli 75 000 tykkäystä.
  8. Myös Lynan seuraajat kerääntyivät kommenttiosioon jakamaan hänelle kohteliaisuuksia.

Lue myös: Jasmine Lotus (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit