Chribbleys (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Chribbleys tunnetaan paremmin nimellä Chrissy Chambers tai Chrissy Tiber. Hän on tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän on osa musiikillista duoa/paria, joka tunnetaan nimellä Bria ja Chrissy. Hän on suosittu YouTubessa osana BriaAndChrissy-kanavaa yhdessä kumppaninsa Bria Kamin kanssa. Hänen kanavallaan on tähän mennessä kertynyt yli 850 000 tilaajaa. Hän on myös aktiivinen TikTokissa ja aloitti kutsumuksensa Tiktokerina. Hän aloitti huulisynkronointinauhoitteilla ja tanssitoiminnalla. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Chribbleysin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Chribbleyn korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Chribbleys on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Chribbleysin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Chribbleys Age

Kuinka vanha Chribbleys on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. lokakuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Clintonissa, MS:ssä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi sisarta nimeltä Shelley ja Kimberly. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Adande Thorne (Youtuber) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Chribbleys Wiki

ChribbleysWiki/Bio
Oikea nimiChrissy Chambers
NimimerkkiChribbleys, Chrissy Tiber
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväClinton, MS
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoBria
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Chribbleys Husband

Kuka on Chribbleysin aviomies? Hän on naimisissa Brian miehen kanssa. He menivät naimisiin huhtikuussa 2018. Lisäksi pariskunnalla ei ole vielä lapsia. He nauttivat onnellisesta hääelämästään Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Lue myös: Annie Grace (Youtuber) Ikä, Wiki, Bio, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Chribbleys Ura & Net Worth

Mikä on Chribbleysin nettoarvo? Verkkoura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hyvin nuorena Chribbleys tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 50 000 dollaria (USD).

Chribbleys tosiasiat

  1. Chribbleys on työskennellyt mainoksissa sellaisille brändeille kuin Proactiv ja Cartoon network, ja hänet esitettiin elokuvassa Plus One.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: JustJordan33 (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found