Stpeach (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Stpeachin oikea nimi on Lisa Peachy. Hän on kanadalainen YouTuber- ja Twitch-striimaaja, joka on suosittu pelisisällöstään. Hänellä on suurin fanikunta Twitchissä. Hänet tunnetaan suosittujen pelien, kuten CS:GO:n ja League of Legendsin, suoratoistosta. Hänellä on yli 72 000 tilaajaa YouTubessa ja yli miljoona seuraajaa Twitchissä. Stpeachin mukaan hän aloitti suoratoiston, koska hän haluaa levittää positiivisuutta ja saada muut hymyilemään. Videon suoratoiston ohella hän on myös opiskelija, joka jatkaa opintojaan. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Stpeachin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Stpeachin ikä

Kuinka vanha Stpeach on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. marraskuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Kanadassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Stpeachin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Stpeach on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Stpeach-mitat

Mitkä ovat Stpeachin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Speach-korkeus

Stpeach Aviomies

Kuka on Stpeachin aviomies? Hän on naimisissa pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa 31.5.2019. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Stpeach Wiki

StpeachWiki/Bio
Oikea nimiLisa Peachy
NimimerkkiStpeach
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä8. marraskuuta 1993
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoNaimisissa
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Stpeach Net Worth

Kuinka paljon Stpeachin nettoarvo on? Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Stpeach-faktoja

Lue myös: KittyPlays (Twitch Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Stpeach-perhe

Stpeach ei ole paljastanut paljon lapsuudestaan ​​tai vanhemmistaan. Hän ei myöskään ole paljastanut mitään deittailuelämästään.

Stpeach Faktat

  1. Stpeachilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli miljoona seuraajaa Instagramissa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Tässä esityksessä on esiintynyt suuria vaikuttajia, kuten Jschlatt, Quackity ja Wilbur Soot.

Lue myös: DizzyKitten (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit