Brooklyn Beckham (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Brooklyn Beckham on brittiläinen Instagram-tähti ja TikTok-tähti, joka on suosittu myös useilla muilla sosiaalisen median alustoilla. Häntä on esiintynyt TV-dokumenteissa The Real Beckham ja Victoria Beckham: Coming to America. Hänet tunnetaan parhaiten jalkapallotähti David Beckhamin ja entisen poptaiteilijan Victoria Beckhamin poikana. Lontoosta, Englannista kotoisin oleva Brooklyn varttui pelaamalla koripalloa ja tutustui sosiaaliseen mediaan jo nuorena. Hän on aktiivisin TikTokissa, jossa hän on kruunattu käyttäjä, jolla on yli miljoona fania ja useita miljoonia sydämiä. Jokainen hänen postauksestaan ​​alustalla kerää tuhansia katselukertoja. Hänen videonsa ovat lyhyitä komediasketsejä, jotka käsittelevät erilaisia ​​aiheita arjesta popkulttuuriin. Brooklyn on melko suosittu myös Instagramissa. Hän käyttää sitä pääasiassa lähettääkseen kuvia perheestään, ystävistään ja kissoistaan. Hänellä on yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Brooklyn Beckhamin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, vanhemmista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Brooklyn Beckhamin ikä

Kuinka vanha on Brooklyn Beckham? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. maaliskuuta 1999. Hän on 21-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Westminsterissä, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Brooklyn Beckham Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Brooklyn Beckham? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Brooklyn Beckhamin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 58 kg 128 lbs. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

Lue myös: Lala Baptiste (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Brooklyn Beckhamin perhe

Brooklyn Beckhamin isän nimi on David Beckham ja äiti Victoria Beckham, entinen popartisti. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme sisarusta: Cruz, Romeo ja Harper.

Brooklyn Beckham Wiki

Brooklyn BeckhamWiki/Bio
Oikea nimiBrooklyn Beckham
NimimerkkiBrooklyn
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä4. maaliskuuta 1999
SyntymäpaikkaWestminster, Englanti
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväNicola Peltz (kihloissa)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Brooklyn Beckhamin tyttöystävä

Kuka on Brooklyn Beckhamin tyttöystävä? Hän on kihloissa Nicola Peltzin kanssa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli suhteessa malliin Hana Crossiin vuonna 2019, ja hän oli myös on-off-suhteessa näyttelijä Chloe Grace Moretzin kanssa vuodesta 2014 alkaen.

Brooklyn-Beckham-tyttöystävä

Lue myös: Hunter Rowland (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Brooklyn Beckham Net Worth

Kuinka paljon Brooklyn Beckhamin nettovarallisuus on? Hän oli teini-iässä hyvin tavallinen poika. Hän kävi koulua, pelasi koripalloa ja oli aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Myöhemmin hänet palkattiin työhön, jossa hänen oli työskenneltävä kuusi päivää viikossa. Hän jatkoi säännöllisesti julkaisemista sosiaalisessa mediassa ja ajan myötä hänestä tuli suositumpi sosiaalisen median vaikuttajana. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Brooklyn Beckham Faktat

  1. Brooklyn Beckham asui Espanjassa, Los Angelesissa ja Englannissa, kun hänen isänsä pelasi ammattilaisjalkapalloa.
  2. Hän on erittäin suosittu koomikko TikTokissa.
  3. Toisin kuin useimmat muiden sovelluksen käyttäjien viestit, suurin osa hänen videoistaan ​​ei sisällä esityksiä samalla kun ne synkronisoivat suosittujen kappaleiden ja dialogien kanssa.
  4. Sen sijaan hänen sisältönsä muistuttaa kovasti vanhoja Vine-videoita, joiden tekijöiden piti keksiä innovatiivisia tapoja viihdyttää yleisöään työskennellessään kuuden sekunnin aikarajan sisällä.
  5. Brooklynin videot ovat myös lyhyitä.
  6. Hän käyttää myös elokuvaeditointitekniikkaa nimeltä fast cut, joka oli aiemmin yksi Vine-videoista.
  7. Hänen veljensä Cruz on hänen yleisin yhteistyökumppaninsa.
  8. Hän esiintyy säännöllisesti videoissaan.

Lue myös: Anna Zak (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit