Jimmy Lewin (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, vaimo, nettoarvo, tosiasiat

Jimmy Lewin on fitnessguru ja kehonrakentaja. Hän saa yleisön huomion Michele Lewinin aviomiehenä. Hän on myös kuuluisa kuntovalmentaja ja guru. Hän ja hänen vaimonsa ovat erittäin suosittuja Instagramissa kuntovinkkiensä ja kuntosaliohjeidensa vuoksi. Lisäksi Jimmyn vaimo Michelle paljasti, että Jimmy oli sairaalassa kriittisessä tilassa. Stressi kuitenkin helpotti hieman, kun hän kertoi faneilleen hänen tilastaan. Hän oli osoittanut vakavia paranemisen merkkejä, mutta vielä oli paljon tuntemattomia. Erityisesti oli edelleen huoli siitä, että hän saattaa tarvita sydänrintaleikkausta korjatakseen sydämensä vaurioita. Toivottavasti asiat jatkuvat tällä tiellä ja hän palaa pian täyteen terveyteen. Viritä elämäkertaan ja tutustu Jimmy Lewinin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Jimmy Lewin Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Jimmy Lewin on? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,81 metrin tai 181 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 80 kg tai 176 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen ruumiinsa mitat ovat noin 44-32-38 tuumaa. Hän käyttää kengänkokoa 12 US.

Jimmy Lewin Age

Kuinka vanha on Jimmy Lewin? Hän on syntynyt vuonna 1985. Tällä hetkellä hän on 35-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Jimmy Lewinin vaimo

Kuka on Jimmy Lewinin vaimo? Hän on naimisissa kuuluisan sosiaalisen median supertähden Michele Lewinin kanssa. Hän on myös kuuluisa fitness-harrastaja ja guru. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Hayes Grier (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jimmy Lewin Wiki

Jimmy LewinWiki/Bio
Oikea nimiJimmy Lewin
NimimerkkiJimmy
Kuuluisa AsKuntovalmentaja,

Sosiaalisen median tähti

Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä1985
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,81 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 80 kg (176 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko26 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero12 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoMichele Lewin
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Jimmy Lewin Net Worth

Kuinka paljon Jimmy Lewinin nettovarallisuus on? Fitness-ura on hänen tärkein tulonlähde. Vaikka monilla ihmisillä ei ole varaa ylellisyyteen käydä kuntosalilla, Jimmy suosittelee "tehokkaita HIIT-kokovartaloharjoituksia, kuten STRONG Nation, jotka auttavat sinua polttamaan kaloreita ja vahvistamaan kiinteyttä." Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Tyler Brown (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jimmy Lewinin perhe

Jimmy Lewinin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Jimmy Lewinin ura

Jimmy Lewin rakastaa kaikkea groovy-musiikista urheiluun. Hän on suuri koripallon fani ja ihailee Kyrie Irvingiä ja Jason Douglasia. Hänen tiedetään leikkivän kepposia ja viettävän aikaa ystäviensä kanssa Westchesterissä, New Yorkissa. Hän tykkää käyttää Twitter-tiliään levittääkseen positiivisuutta ja saada ihmiset nauramaan.

Jimmy Lewin Faktat

  1. Jimmy Lewin rakastaa perhettään ja julkaisi äskettäin videon, jossa hän leikkii sisaruksensa kanssa.
  2. Hänen nöyryytensä paistaa läpi hänen kirjoissaan, ja hän on myös ilmoittanut olevansa herkkä.
  3. Hän on hyvin huolissaan ystäviensä ja perheensä hyvinvoinnista.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hänellä on Instagram-tilillään 827 K+ seuraajaa.
  6. Hän on innokas tatuointien ystävä, ja hän on merkinnyt useita tatuointeja kaikkialle kehoonsa.

Lue myös: Lisa Mantler (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit