Dinglederper (Twitch Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Dinglederper on australialaisen internetjulkkiksen Toryn salanimi. Hänet tunnetaan parhaiten videopelien suoratoistosta Twitchissä. Dinglederper suoratoistaa erilaisia ​​pelejä, mutta sen nähdään usein pelaamassa pelejä, kuten Counter-Strike: Global Offensive.

Hän julkaisee myös pelisisältöä YouTubessa, joka koostuu useista Internet-julkkiksista, kuten Muselk, Crayator, BazzaGazza, Marcus, Lazarbeam ja Lachlan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dinglederperin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Dinglederperin pituus ja paino

Kuinka pitkä Dinglederper on? Kaunis ja upea Twitch-tähti, Dinglederper seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Dinglederperin mitat

Mitkä ovat Dinglederperin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Dinglederperin ikä

Kuinka vanha on Dinglederper? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. elokuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Dinglederper-ikä

Dinglederper Wiki/Bio

DinglederperWiki/Bio
Oikea nimiTory
NimimerkkiDinglederper
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä18. elokuuta 1994
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Dinglederperin poikaystävä

Kuka on Dinglederperin poikaystävä? Hän on hyvin salaperäinen henkilökohtaisesta elämästään. Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Hän on sinkku.

Dinglederper-faktoja

Lue myös: Kandyland (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Dinglederperin nettoarvo

Kuinka paljon Dinglederperin nettoarvo on? Hän työskentelee myös luodakseen uraa sosiaalisen median tähtenä ja viihdeteollisuudessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Dinglederperin tosiasiat

  1. Dinglederperillä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut kunnollisen fanin seuraamisen Instagram-tilillään.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.

Lue myös: David Cánovas (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit