Josh Richards (TikTok Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Josh Richards on amerikkalainen TikTokStar- ja sosiaalisen median persoona. Hän on ylittänyt miljoonan seuraajan rajan TikTok-tilin käyttäjätunnuksella joshrichards. Vuonna 2019 hän liittyi sosiaaliseen ryhmään Sway House yhdessä TikTok-tähden, kuten Jaden Hosslerin ja Anthony Reevesin, kanssa. Hän teki ensimmäiset suuret näyttelijäroolinsa osissa vuoden 2018 elokuvissa Brother’s Keeper ja Summertime Dropouts. Viritä biossa!

Josh Richardsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Josh Richards on? Hän seisoo 5 jalkaa 11 korkeana tai 1,8 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänen kehon tilastot ovat 44-32-35 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 23 tuumaa. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US. Hänellä on tummanruskeat silmät ja platinavaaleat hiukset.

Josh Richardsin tyttöystävä

Kuka on Josh Richardsin nykyinen tyttöystävä? Hän oli suhteessa muun TikTok-tähden Nessa Barrettin kanssa lokakuusta 2019 kesäkuuhun 2020. Lisäksi Tik Tok -tähti Nessa Barret ja Josh Richards jakoivat loistavan siteen keskenään. Vuoden 2020 alusta lähtien hän alkoi seurustella. Hän alkoi seurustella Nessan kanssa, sosiaalisen median tähdellä vuoden 2020 alusta lähtien. Monien spekulaatioiden ja huhujen jälkeen totuus paljastui. 26. tammikuuta 2020 Jost julkaisi Instagramiinsa kuvan, jossa oli teksti "Minun". Aina oli selvä merkki, joka herätti uutisia, että he olivat suhteessa verkkokemiansa takia. Emme voi kiistää sitä tosiasiaa, että hän on yksi pidetyimmistä ja suosituimmista teini-ikäisistä. Hänen seuraajansa olivat uteliaita tietämään, että Nessa on sinkku tai seurustelee jonkun kanssa. Suurin osa pojista murtui, kun josh julkaisi suhteestaan ​​verkossa.

Josh RichardsWiki/Bio
Oikea nimiJosh Richards
NimimerkkiJosh
Kuuluisa AsTikTok Star, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä31. tammikuuta 2002
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiVesimies
KansallisuusKanadalais-amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 11 tuumaa (1,8 m)
Paino57 kg (127 lbs)
Runkotilastot44-32-35 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriPlatinablondi
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväNessa Barrett
SisaruksetSisar: Olivia

Veli: William

NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria

Josh Richardsin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Josh Richards? Hänen syntymäpäivänsä on 31. tammikuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hänellä on amerikkalais-kanadalainen kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän syntyi Kanadassa. Myöhemmin hän muutti Yhdysvaltoihin tammikuussa 2020. Hänen isänsä ja äitinsä tietoja ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Olivia ja veli nimeltä William. Koulutukseltaan hän käy lukiossaan.

Josh Richardsin ura ja nettoarvo

Hän on kuuluisa sosiaalisen median persoona. Hän nousi kuuluisuuteen TikTok-videoistaan. Itse asiassa hänellä on myös toissijainen TikTok-tili käyttäjätunnuksella uhhhjosh. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Vuonna 2018 hänen ensimmäinen promootioyhteistyönsä oli Call It Spring -nimisen nuorekkaan kenkäbrändin kanssa. Vuonna 2018 hän esiintyi Rock Your hair Tourilla jopa VIP-vierailijana Torontossa. Hän on myös rahastoyhtiö TalentX Entertainmentin osakas. Tammikuussa 2020 hän puhui Consumer Electronics Summitissa ilmastonmuutoksesta. Hän aloitti tanssivideoiden julkaisemisen Triller-sovelluksessa heinäkuussa 2020.

Kuinka paljon Josh Richardsin nettovarallisuus on? Internet-ura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän ansaitsee myös kohtuullisen määrän rahaa kannanotoistaan ​​ja brändikontakteistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria.

Faktaa Josh Richardsista

  • Hän lataa usein kuumia ja piristäviä kuviaan Instagram-tililleen.
  • Hänen harrastuksiaan ovat tanssi, näytteleminen ja uinti.
  • Hänen Snapchat-käyttäjätunnuksensa on joshrichardzz.
  • Hän rakastaa jalkapallon pelaamista.
  • Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  • Jonakin päivänä hän haluaa tulla kuuluisaksi näyttelijäksi Hollywoodissa.
  • Hän tekee myös yhteistyötä "Ani-energiajuoman" kanssa.
  • Ani-energiajuoman motto on: "Halusimme mahtavan maun ja yksinkertaisen koostumuksen energialle ja keskittymiselle – ei sellaista, joka pommittaisi aivomme kofeiinilla ja muilla lisäaineilla."

Lue myös: TikTok-tähti Nessa Barret seurustelee poikaystävänsä Josh Richardsin kanssa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found