Ryan Cummings (Cheerleader) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ryan Cummings on amerikkalainen kaunis cheerleader. Hän mainostettiin tähteydelle kilpaillessaan Cheer Extremen kanssa. Myöhemmin hänestä tuli myös huippukokous ja kolminkertainen kruunumestari. Hän kiinnittää yleisön huomion myös sen jälkeen, kun hänen röyhkeän naaman tekonsa nousi viruksille vuonna 2018. Tämän lisäksi hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ryan Cummingsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ryan Cummingsin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Ryan Cummings on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Ryan Cummingsin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 30-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 28 C.

Ryan Cummingsin ikä

Kuinka vanha on Ryan Cummings? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. huhtikuuta 2004. Hän on 16-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Pohjois-Carolinassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Ryan Cummings Wiki

Ryan CummingsWiki/Bio
Oikea nimiRyan Cummings
NimimerkkiRyan
Kuuluisa AsCheerleader
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä26. huhtikuuta 2004
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 30-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko28 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria

Ryan Cummingsin poikaystävä

Kuka on Ryan Cummingsin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Kory Littlellä.

Ryan Cummingsin nettoarvo

Mikä on Ryan Cummingsin nettovarallisuus? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän ansaitsee myös kunnollisen summan sponsoreiltaan ja mainostajilta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 700 000 dollaria (USD).

Ryan Cummingsin faktat

  1. Ryan Cummingsilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hän alkoi ladata iloisia kuvia Instagram-sivulleen.
  6. Hän latasi Q&A ensimmäiseen YouTube-videoonsa joulupäivänä 2018.
  7. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.

Lue myös: Avaryana Rose (Cheerleader) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit