Aaron Burriss (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Aaron Burriss on kuuluisa amerikkalainen YouTuber ja vloggaaja. Aaron lataa kanavalleen pääasiassa videoblogeja, haastaa videoita, sketsejä ja parodioita. Hänet tunnetaan myös nimellä Aaron Wassabi. Hän perusti YouTube-kanavansa vuonna 2013 ja antoi sille nimen "AaronBurriss". Aluksi hänellä ei ollut aavistustakaan, että hänen musiikkivideonsa olisivat niin arvostettuja ihmisten keskuudessa. Aaronilla on tapana laittaa erityyppistä sisältöä YouTube-sivulleen. Aaronin voisi puhua vaatteistaan, talokierroksesta, suosikkimusiikistaan, elokuvistaan ​​tai jopa kuvailevan ensimmäistä päiväänsä yliopistossa. Aaronin ääni on virkistävä ja kiitettävä, minkä ansiosta hänen faninsa kasvaa päivä päivältä. Hänellä on myös valtava fanikunta Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Aaron Burrissin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Aaron Burriss Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Aaron Burriss on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,76 metrin tai 176 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 134 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Aaron Burrissin ikä

Kuinka vanha on Aaron Burriss? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. helmikuuta 1989. Tällä hetkellä hän on 31-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Filippiineillä. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Roman Atwood (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Aaron Burriss Wiki

Aaron BurrissWiki/Bio
Oikea nimiAaron Burriss
NimimerkkiAaron
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä4. helmikuuta 1989
SyntymäpaikkaFilippiinit, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,76 m)
Painonoin 63 kg (134 lbs)
Kehon mitatnoin 43-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Aaron Burrissin tyttöystävä

Kuka on Aaron Burrissin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Emma Chamberlain (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Aaron Burriss Net Worth

Mikä on Aaron Burrissin nettovarallisuus? Hänen vlogeissaan on myös videoita, kuten videoblogeja, haastevideoita, sketsejä ja parodioita. Siitä lähtien, kun Aaron aloitti YouTube-kanavansa, hän uskoo, että YouTube on muuttunut valtavasti. Mutta hän uskoo olevansa omaperäinen eikä seuraa ketään erityisesti. Lisäksi hänen nettovarallisuutensa arvioidaan yli 1,2 miljoonaksi dollariksi (USD).

Aaron Burrissin perhe

Aaron Burrissin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. . Hänen veljensä ovat YouTube-toverit Alex Burriss, AKA Alex Wassabi ja Andrew Burriss. Hänellä on sisko nimeltä Mariah. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Aaron Burrissin tosiasiat

  1. Aaron Burriss on aktiivinen muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa.
  2. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Joitakin hänen muita suosittuja latauksiaan ovat mm. "ARVATA MITÄ NAISTUOTTEITA OVAT", "Kuka tuntee sisaruksensa paremmin?" "Kaksoset vs veljet".
  4. Hänen Youtuber-kanavansa kuvauksessa lukee: "Hei! Nimeni on Aaron. Olen syntynyt Filippiineillä, mutta nyt asun LA:ssa koirani Guppy kanssa! Kuvaan yleensä videoita, kuten haasteita, sketsejä ja vlogeja ystävieni ja perheeni kanssa! Tervetuloa kanavalleni ja muista aina olla TOSI ja OLLA SINÄ!!”
  5. Hän aloitti kanavansa 4. tammikuuta 2013.

Lue myös: Madison Nicole Fisher (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found