Peter Nelson Sofia Franklynin poikaystävä

Peter Nelson (s. 1982) on amerikkalainen varapresidentti ja julkkisten rakastaja, joka asuu Newtonissa, Massachusettsissa. Hän nosti maineensa tullessaan esiin Sofia Franklynin rakastajana. Sofia on yksi Call Her Daddy -podcastin tärkeimmistä isännistä. Podcast on yksi iTunesin suosituimmista kanavista, ja sitä kuuntelee valtava joukko faneja.

Lue lisää
Jessie Nadeau ja PH Cantin eroavat

Muistamme, että rakastajat olivat rakastuneet Occupation Double Bali -elokuvan kuvauksissa kuuluisan Worldn-saaren auringon alla! Jessie Nadeau ja PH Cantin eivät ole enää… Jessie Nadeau vahvisti eronsa PH Cantinin kanssa sosiaalisissa verkostoissa 10. toukokuuta 2020. Hän ilmoitti suru-uutisen koskettavalla tekstillä, johon liittyi tuhat sanaa vertaava kuva.In

Lue lisää
Mikä on VSCO-tyttö: VSCO-tyttö Meme, Trend & Word Explained

VSCO-tyttö tai VSCO-lapset ovat nuorten alakulttuuri. VSCO-tyttöjen inspiroima sisältö, joka on levinnyt internetissä vuonna 2019. Lisäksi valokuvaussovelluksen mukaan nimetty sana VSCO, VSCO-tytöt "pukeutuvat ja toimivat tavalla, joka on lähes erottamaton toisistaan", käyttämällä ylisuuria T-paitoja, ryppyjä , Hydro Flasks, Crocs, Pura Vida rannekorut, pikakamerat, Carmex, ystävyysrannekkeet, Birkenstockit, kuorikaulakorut ja muut rantaan liittyvät muotit.

Lue lisää
Carl Reinerin nettoarvo

Kuinka paljon Carl Reiner on arvoinen? Carl Reinerin nettovarallisuus: Carl Reiner oli amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ohjaaja, käsikirjoittaja ja kirjailija, jonka ura kesti seitsemän vuosikymmentä ja jolla oli nettoarvo 70 miljoonaa dollaria dollaria hänen kuollessaan.

Lue lisää
Arvostelu: Naruto Shippuden Ending Explained

Hahmo "Naruto" tuli perimmäinen sankarini. Hänellä on omat kärsimyksensä, mutta se ei koskaan saanut häntä valitsemaan väärää tietä, hänen päättäväisyyttään saavuttaa tavoitteensa ja sulkea kaikki, jotka kyseenalaistavat hänen kykynsä ja luottamuksensa, jolla hän tapasi puhua unelmistaan ​​ja niiden täyttymisestä (Yksi linjoista, joita hän sanoi: "En aio kuolla ennen kuin minusta tulee kunnianosoitus". Lis

Lue lisää