Jessie Nadeau ja PH Cantin eroavat

Muistamme, että rakastajat olivat rakastuneet Occupation Double Bali -elokuvan kuvauksissa kuuluisan Worldn-saaren auringon alla! Jessie Nadeau ja PH Cantin eivät ole enää…

Jessie Nadeau vahvisti eronsa PH Cantinin kanssa sosiaalisissa verkostoissa 10. toukokuuta 2020. Hän ilmoitti suru-uutisen koskettavalla tekstillä, johon liittyi tuhat sanaa vertaava kuva.

Instagramin kautta Jessie ja PH saivat uutiset erostaan ​​tuhansilta seuraajilta…

Katso tämä postaus Instagramissa

Je ne vais pas y aller par quatre chemins. C’est tärkeä pour moi d’être transparente avec vous… P-H et moi ne formons plus un couple à proprement parler. Nous n'habitons plus ensemble depuis tout récemment. Par contre, on se parle encore chaque jour. Nous sommes encore partenaires, et allions encore nos forces afin de démocratiser le véganisme. Ce qu’on a bâti ensemble compte énormément pour nous et va bien au-delà de ce qui se passe ou pourrait se passer dans notre vie personnelle. Les raisons de cette décision nous appartiennent et nous préférons garder ça pour nous. J’aimerais que vous respectiez ça ❤️ Notre relation a évolué. On ne peut plus la définir comme une relation amoureuse, mais ça reste une relation quand même, quoique maintenant différente. C'est pour le mieux. Nous allons jatkaa de se soutenir et se respecter. Mes emotions sont des montagnes russes ces temps-ci. Écrire ces lignes officialise le tout on dirait. Outo tunne.

Viesti, jonka on jakanut JESSIE (@jessie.nadeau) 9. toukokuuta 2020 klo 13.15 PDT

"En mene sinne neljää tietä. Minulle on tärkeää olla läpinäkyvä kanssasi… PH ja minä emme enää muodosta paria tarkasti ottaen. Emme ole asuneet yhdessä viime aikoina. Puhumme kuitenkin toisillemme joka päivä. Olemme edelleen kumppaneita ja yhdistämme edelleen voimamme veganismin demokratisoimiseksi. Se, mitä olemme rakentaneet yhdessä, on meille erittäin tärkeää ja menee paljon pidemmälle kuin mitä henkilökohtaisessa elämässämme tapahtuu tai voi tapahtua. Syyt tähän päätökseen kuuluvat meille ja pidämme sen mieluummin itsellämme. Haluaisin sinun kunnioittavan sitä ❤️ Suhteemme on kehittynyt. Emme voi enää määritellä sitä romanttiseksi suhteeksi, mutta se pysyy kuitenkin suhteena, vaikkakin nyt toisenlaisena. Se on parasta. Tuemme ja kunnioitamme toisiamme jatkossakin.

Tunteeni ovat nykyään vuoristorata. Näiden rivien kirjoittaminen näyttää muodollistavan kaiken. Outo tunne. "Jessie paljastaa.

Muuttuttuaan Occupation Double Balille vuonna 2017 pariskunta oli myös liikekumppanuudessa. Ruokablogin lisäksi PH ja Jessie ovat julkaisseet myös vegaanisen keittokirjan ja ovat alkaneet valmistaa pakasteaterioita.

Tämän lisäksi Jessie oli ensimmäinen ei-heteroseksuaaliehdokas Double Occupationin historiassa. Hän väittää olevansa panseksuaali ja erittäin ylpeä edustaessaan LGBTQ-yhteisöä. Pride-kuukautta hyödyntäen hän käyttää aikaa myös erittelemään julkaisussaan eri genrejä ja seksuaalisia suuntautumisia. Jessie opiskelee nyt New Yorkissa menestyäkseen elokuvateollisuudessa.

Toivotamme Jessielle ja PH:lle onnea omilla poluilla.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found